FASHION SHOW. EGO Men`s Fashion Concept, patru ani de la deschiderea primului magazin

0
1465

EGO Men`s Fashion Concept a sărbătorit luni, 7 aprilie, patru ani de la deschiderea primului magazin, alături de admiratori ai stilului EGO, clienți, parteneri, persoane publice și bineînțeles, reprezentanți mass-media.

EGO a prezentat colecția primăvară/vară 2014 într-un fashion show dinamic, în care defilarea de modă s-a îmbinat cu dansul, exprimând bucuria de a purta o vestimentație confortabilă, dar elegantă, realizată din țesături naturale dintre cele mai prețioase, cât mai ușoare și răcoroase.

Prezentarea de modă a fost structurată în 3 părti: smart casual, business și ceremonie, elementul surpriză al serii fiind apariția câtorva vestimentații smart-casual feminine ce poartă semnătura brandului italienesc Manuel Ritz.

Sezonul primăvară/vară 2014 oferă bărbaților EGO experiența purtării sacoului cu căptușeală de mătase naturală. Călduroasă iarna și răcoroasă vara, mătasea naturală este considerată, de peste 5.000 de ani, “regina tuturor țesăturilor”. Finețea și prețiozitatea sa nu au fost egalate până acum de nicio altă fibră artificială. Pe lângă plăcerea purtării sale chiar și în cele mai călduroase zile, sacoul cu căptușeala de mătase EGO se remarcă prin aspectul său modern conferit de combinațiile cromatice și imprimeurile complexe.

Paleta cromatică a colecției smart casual este compusă din albastru Napoli, teracotă, somon, verde și bej, dar și nuanțe tari precum fuchsia sau turcoaz.

Pentru sezonul primăvară/vară 2014, EGO propune costume business realizate din cele mai ușoare și răcoroase materiale ce se remarcă prin lipsa căptușelilor și a întăriturilor, așa cum este și modelul Zero Gravity de la Tombolini. Doar 300 de grame cântărește un costum creat din cea mai pură lână, din cașmir, mătase, in sau bumbac.

Colecția pentru ceremonii EGO Men’s Fashion Concept întruchipează eleganța, evoluția și puterea vestimenției formale de a transforma mirele într-un dandy contemporan. Ținutele asigură o apariție rafinată prin linia modernă, ușor cambrată, iar țesăturile ce poartă semnătura celor mai cunoscuți producători se remarcă prin înalta calitate şi finețe: lână, mătase, jacquard de mătase. De la albastru regal, turcoaz sau oranj, până la gri sau alb, paleta cromatică a costumului de mire este mai variată ca oricând.

Numeroase persoane publice au luat parte la al patrulea eveniment aniversar EGO, printre care:  Andi Moisescu, cel care a fost și gazda show-ului, Catalin Botezatu, Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan-Reghecampf, Răzvan Simion, Dani Oțil, Ștefan și Anca Lungu, Jorge, CRBL, Victor Slav, Bogdan Vlădău, Elan și Alina Laufer, Irina Mohora, Andrei Aradits, Cosmin Seleși, Andrei Nourescu,  Niels Schnecker, dar și Prințul Paul și Prințesa Lia, alături de micul Carol Ferdinand.

Invitatul special al serii a fost Domninic Dormeuil, președintele celui mai cunoscut producător de țesături din lume și al 5-lea descendent al celebrei case Dormeuil, aflat la prima vizită în România cu ocazia aniversării EGO.

De la regi la președinți, de la vedete internaționale la pasionați de modă, Dormeuil reușește să îmbrace elita lumii de peste 170 de ani, fiind recunoscută pe 5 continente ca un exponent al calității în materie de țesături.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

 

Comentarii