Connect with us

A-Z NEWS

Trend-setter pentru anul 2011!

Published

on

Necesitatea de a co-exista intre natura si peisaje urbane se reflecta in paleta de culori si povestile din care sunt inspirate: griul betoanelor, tonurile inchise se combina alaturi de culori pastelate si nuante luminoase.

Eco-fashionul, tesaturile sintetice, moda dietelor sanatoase, ciclismul si toate celelalte experimente care se ocupa de problemele de mediu sunt atat de importante, incat unele dintre ele vor deveni solutii ale situatiilor cu care ne luptam.

Solutiile sunt necesare pentru a putea rezolva paradoxul industriei modei care este intr-o continua schimbare. Accentul s-a mutat de la simplul aspect al continutului.

Finisarea si functiile adaugate sunt zone care continua sa fie explorate, aducand elemente noi, complexe si fascinante. Tehniciile de fabricare sunt reinterpretate si completate prin folosirea celor mai noi tehnologii.

Tinutele din acest sezon trebuie sa exprime LUX si ELEGANTA. Materialele din care sunt fabricate hainele trebuie sa fie impecabile; usoare si fluide. Este un sezon al feminitatii si al senzualitatii.

Va las in compania lui VALENTINO. Inspiratie maxima!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending