Connect with us

BAZAR

Federaţia asociaţiilor de români din Europa îi îndeamnă pe românii din străinătate să voteze piesa Voltaj la Eurovision

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Federaţia asociaţiilor de români din Europa (FADERE) solicită românilor care locuiesc în afaţa ţării să voteze piesa României la Eurovision – “De la capăt”, interpretată de Voltaj -, ce abordează tema copiilor lăsaţi acasă de părinţi care lucrează în străinătate, informeaza Mediafax.

“Este pentru prima data când la concursul Eurovizion o formaţie românească abordează o temă atât de sensibilă şi anume copiii lăsaţi acasă de părinţi care lucrează în străinătate. În acest moment în România locuiesc în jur de 85 000 de copii care au cel puţin un părinte în străinătate“, se spune în comunicatul FADERE, remis RADAR DE MEDIA.

FADERE aminteşte că a prezentat opiniei publice un proiect de lege în care se încearcă stoparea acestui fenomen. Dacă legea va ajunge în Parlamentul României, părinţii plecaţi la muncă în străinătate vor fi obligaţi să petreacă cu copii lor lăsaţi în ţara cel puţin trei luni pe an iar Guvernul României va sprijini, parţial şi după caz, deplasarea părinţilor la copii ori a copiilor la părinţi, pentru ca acest lucru să fie posibil.

Românii care locuiesc în alte ţări europene vor putea vota melodia formaţiei Voltaj la finala Eurovision de sâmbătă seară. 

Repetitie + conferinta de presa eurovision romania 2015 (1) Repetitie + conferinta de presa eurovision romania 2015 (2) EUROVISION ceremonia de deschidere 2 Eurovision 2015 life ball viena  (2) Voltaj in aeroport- eurovision 2015

Foto Credit: TVR

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending