Connect with us

BREAKING NEWS

Federația Coaliția pentru Educație are o nouă conducere

Published

on

 În luna aprilie, cele 16 organizații membre ale Federației Coaliția pentru Educație s-au reunit la Adunarea Generală, ocazie cu care au fost prezentate Raportul și Bilanțul pe anul 2020.

Ca urmare a împlinirii termenului de mandat și a retragerii, de la 1 martie 2021, a Danielei Vișoianu din poziția de Președintă, au avut loc alegeri pentru Consiliul Director al Coaliției.

Membrii noului Consiliului Director, aleși în data de 16 aprilie 2021, pentru un mandat de trei ani sunt:

  • Diana Certan, Președintă, din partea Organizației Umanitară CONCORDIA
  • Claudia Cochină, din partea Asociației Aproape de TINEri
  • Simona David Crisbășanu, Vicepreședintă, din partea Asociației ROI
  • Fabiola Hosu, din partea Asociației Fabiola Hosu, Questfield
  • Claudia Lixandru, din partea Roma Education Fund
  • Anda Șerban, Secretar General, membru extern
  • Daniela Vișoianu, din partea Asociației C4C – Communication for Community

Mai multe informații despre cei șapte membri ai Consiliului Director găsiți aici.

Diana Certan, noua Președintă a Coaliției pentru Educație:

”Sunt bucuroasă că am decis să îmi asum acest mandat și mă onorează încrederea colegilor mei și a organizațiilor pe care le reprezintă. Vom continua să construim pe ceea ce am reușit să facem bine, pe ceea ce știm că funcționează, având ca repere direcțiile strategice stabilite prin Manifestul Coaliției pentru Educație. 

Am fost implicată în acest proiect încă din anii în care visam la o coalizare a celor pasionați de transformarea educației. Cei șase ani de mandat ca membră în Consiliul Director au însemnat ani de creștere profesională, de înțelegere a domeniului, astfel încât am încrederea că putem aduce Federația la o etapă de dezvoltare și consolidare a rolului său de avocat pentru creșterea calității educației.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și în special Danielei Vișoianu pentru contribuția majoră în ceea ce privește formarea și dezvoltarea Coaliției, precum și în poziționarea publică a organizației ca un actor competent, care promovează politici publice bazate pe date și cercetări, cu impact în creșterea calității educației pentru fiecare elev și profesor.”

Simona David Crisbășanu, Vicepreședintă:

”Am ales ca, împreună cu Diana Certan, să rămân în Consiliul Director și să-mi aduc în continuare contribuția în ceea ce privește comunicarea externă a Coaliției pentru Educație. Rămân alături de reprezentanții mass-media, cărora le mulțumesc, împreună cu ceilalți colegi, pentru deschiderea și colaborarea din ultimii ani. 

Coaliția este mai mult decât suma membrilor și sunt convinsă că, împreună, putem avea o voce mai puternică și un impact la nivel de sistem prin schimbări la nivel de politici publice, pe care ar fi dificil să le generăm de unii singuri. Am încredere că impactul Federației în acest domeniu poate să crească printr-o comunicare mai bună și prin punerea în valoare a expertizei membrilor Coaliției.”

Advertisement

Daniela Vișoianu, membră, ex-Președintă a Federației (2015 – 2021):

”Sunt profund recunoscătoare pentru acest proiect care a venit în vremea maturității mele profesionale și care a fost un uriaș spațiu de creștere alături de colegi profesioniști și lideri din domeniu. Sunt recunoscătoare echipei din Asociația C4C Communication for Community, care mi-a fost «bază de încredere și stabilitate» pentru ca eu să îmi asum, cu forță, determinare și timp, acest proiect de voluntariat. Am avut șansa să construiesc punți și o demonstrație de colaborare pentru sectorul neguvernamental din România. 

Voi rămâne aproape de colegele mele pentru etapa de tranziție, aproape de domeniul educației pentru restul carierei mele profesionale și voi aloca mai mult timp activităților didactice, de formator, mentor și coach.”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending