Connect with us

Emisiuni

ANTENA 1: Feli Donose, Diana Munteanu și Florin Ristei sunt „Zaza Sing”, miercuri cu Liviu Vârciu

Published

on

Reclame

Competiția versurilor continuă la Antena 1 miercurea aceasta, cu cea de-a cincea ediție. Pe 3 mai, de la 20.30, trei vedete care știu muzică vor veni la „Zaza Sing” pentru a se întrece în versuri și pentru a da o mână de ajutor concurenților. Feli Donose, Diana Munteanu și Florin Ristei răspund „prezent” la apelul lui Liviu Vârciu și vor face show pe scena emisiunii de la Antena 1.

 

Cu un look total schimbat, Feli va aduce multă prospețime la „Zaza Sing”, în vreme ce partnerii de emisiune de la „Prietenii de la 11”, Diana și Ristei, vor fi acum rivali și vor face dovada cunoștințelor pe care le au în materie de versuri.

Umorul la fi la el acasă, mai ales că Flick are grijă să încurce concurenții cu cele mai amuzante versuri și jocuri de cuvinte, în vreme ce Liviu nu va pierde ocazia să îi tachineze pe concurenți: „Știi piesa asta? Ce bine, pentru că nu e pentru tine”, glumește prezentatorul emisiunii cu o concurentă. O studentă la medicină, un cântăreț sau un organizator de evenimente se vor număra printre concurenții care vor încerca să câștige trofeul-albinuță al show-ului.

 

Ce vedetă va reuși să dea un nou câștigător la „Zaza Sing”, telespectatorii Antena 1 află miercuri, 3 mai, de la 20.30.

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending