Feli lansează „Amintirile”, o piesă ca o călătorie spre cele mai frumoase vremuri - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Feli lansează „Amintirile”, o piesă ca o călătorie spre cele mai frumoase vremuri

Published

on

            Feli face o călătorie muzicală în timp şi aduce în zilele noastre, cu sound-ul ei specific, un remake al piesei „Amintirile”, cu care 3 Sud-Est a marcat distracţiile şi discotecile din anii ’90.

            „Ce bucurie să cânt și să rescriu parte din piesa „Amintirile” ! Retrăiesc party-urile din spatele blocului și fix în momentul ăsta DANSEZ ! Mulţumesc, 3 SUD EST!, spune Feli, care își dorește prin această piesă, aflată în topul celor mai ascultate melodii pe YouTube, la doar câteva zile de când s-a lansat, să aducă în prezent vremurile din trecut, cu tot ce a fost mai frumos în ele.

Filmat de Feli printre zeci de role de film foto, pline de amintiri, pregătite pentru developat şi de readus în minte, videoclipul piesei Amintirile” subliniază dorinţa artistei de a pune accent pe tot ceea ce contează cu adevărat în viaţă: „Este important să ne oferim timp în care ne gândim la toate lucrurile frumoase care ni s-au întâmplat şi care ne-au construit aşa cum suntem azi şi să nu uităm să retrăim din când în când, emoţiile trecutului cu sufletul prezentului, este o bucurie imensă. Încercaţi şi voi!”, îşi îndeamnă artista ascultătorii.

Produsă de HaHaHa Production, cu muzica făcută de Laurențiu Duță, Viorel Sipos, Roland Kiss, Florin Boka, Felicia Donose și Șerban Cazan, cu versurile scrise de Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Felicia Donose, piesa „Amintirile” revine în lista melodiilor de distracţie cu un aer mai fresh, mai 2020, mai Feli.

Mai multe despre Feli pe:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBp2LmrZOwtp_EBD_-DX78g

Facebook: https://www.facebook.com/FelyOficial

Twitter: https://twitter.com/Feli_Official

Instagram: https://instagram.com/felidonoseoffic…

Website: https://eusuntfeli.ro

Spotify: https://bit.ly/SpotifyFeli

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending