Feli lansează „Du-te, dorule”, un tribut adus Mariei Tănase - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Feli lansează „Du-te, dorule”, un tribut adus Mariei Tănase

Published

on

Feli lansează „Du-te, dorule”, un tribut adus Mariei Tănase, o piesă despre răzbunare și vindecare după iubire. Aceasta este cea de-a șaptea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, în care își cântă povești marcante din viața și formarea ei ca om și ca artist.

 

„Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de „Cine iubește și lasă”, de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu”, povestește Feli despre imboldul care a împins-o să creeze piesa „Du-te, dorule”.

 

 

„După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindecă în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape ușor de „fantoma” mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viața lui”, povestește cu sinceritate Feli despre întâmplarea reală care a inspirat-o în compunerea noii sale piese.

Cu „Du-te, dorule”, Feli a dat cărțile vindecării pe față și a ales să dezvăluie prin muzica și versurile sale ceea ce oamenii de obicei încearcă să ascundă: „De cele mai multe ori, oamenii vor să pară buni și sensibili chiar și atunci când sunt răniți, însă nu simt să fie atât de altruiști și sensibili cu persoana care i-a rănit…”, mărturisește artista despre lecția învățată în trecut. O coproducție HaHaHa Production și Cat Music„Du-te, dorule” are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu iar mix&masterul realizat de Lucian Nagy.

Advertisement

După primele șase piese autobiografice, de pe albumul „Feli din poveste”, lansate de către Feli până acum cu succes rapid pe radio, dar și in online – „Omule, deschide ochii”, „Frunze cad”, „Când răsare soarele”, „Mă strigă mama”, „Sus pe munte” sau „Banii n-aduc fericirea” – proaspăt lansată, „Du-te, dorule” completează paleta de trăiri și povești reale care îi conturează artistei Feli drumul uman și muzical parcurs până astăzi.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending