marți, februarie 20, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTMuzicaFeli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai...

  Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

  La început de iarnă, Feli ne pregătește pentru cea mai frumoasă și generoasă perioadă din an și lansează „Moș Crăciun ești și tu”, povestea muzicală a Moșului Crăciun care se ascunde de fapt în inima fiecărui om.  

  În piesa ca un basm de iarnă, Feli ne aduce, cu muzică și vers, mesajul primit în dar de la Moș Crăciun: „Învață de la iarnă să te bucuri, Crăciun să-ți fie orice anotimp, să ai mereu familia alături și inima să-ți fie mereu caldă! Învață de la fulgi să te lași liber și nu mai alerga în contratimp! Învață de la cer să fii senin, curat și bun cum ești oricum, dar să revin, ce vezi în mine chiar există, Moș Crăciun ești și tu”, ne transmite Feli în cel mai recent şi festiv single. 

  Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, „Moș Crăciun ești și tu” are versurile scrise de Feli, muzica realizată tot de către Feli alături de Șerban Cazan, iar de producție s-a ocupat Șerban Cazan. „Piesa este o aducere aminte și o oglindire a fiecărui om care vede frumosul și bunătatea doar la exterior. Este o conversație la o masă cu tine însuți în care îți dai voie și accepți că bunătatea, curajul și iubirea Moșului sunt și în inima ta. Că așa cum el împarte toate aceste calități cu lumea întreagă, să nu uiți că în lumea ta, cu toți ai tăi, asta emani și tu. Iubire ești și TU”, povestește Feli convinsă de bunătatea și iubirea ce se ascund în fiecare om și ies la iveală prin gesturi frumoase.  

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente