Connect with us

Pe lângă artistul cu zeci de piese devenite hituri în timp record, Smiley este și un producător de succes. Antrenorul de la Vocea României a avut grijă după fiecare sezon al show-ului să fie alături de concurenții care au făcut parte din echipa lui.

De la terminarea fiecărui sezon al competiției până în prezent, Smiley a produs mai multe piese de succes pentru foștii concurenți ai echipei sale de la Vocea României, deveniți artiști Hahaha Production. După ce au fost lansate, melodiile compuse special pentru ei, s-au clasat la scurt timp pe primele locuri în topurile muzicale românești, ajungând de foarte multe ori și în cele din străinătate.

Smiley si echipa Hahaha Productione GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014

Smiley si echipa Hahaha Productione
GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014

Smiley a spus despre doi dintre foștii concurenți Vocea României și actuali artiști Hahaha Production: “Feli și Silviu Pașca sunt doi dintre concurenții mei preferați de la Vocea României, chiar dacă nu au făcut amândoi parte de la început din echipa Smiley. Am fost primul care s-a întors la audițiile pe nevăzute când a urcat pe scenă Feli și mi-am dorit încă de atunci să colaborez cu ea.

Destinul a făcut să ajungă la HaHaHa Production și să facem lucruri frumoase împreună. Are o voce extraordinară și este și un songwriter talentat, iar acest lucru este un mare plus pentru un artist. Reușește să ajungă mult mai repede la sufletele oamenilor. Silviu este poate concurentul cel mai neobișnuit pe care l-am avut în echipa de la Vocea României, în sensul bun al cuvântului. E talentat și jonglează foarte ușor între stilurile muzicale. Îmi place nonconformismul lui, dar și faptul că este foarte implicat. E o plăcere să lucrezi cu el.”

HAHAHA PRODUCTION GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014

HAHAHA PRODUCTION
GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014

Dacă în toamna aceasta Smiley va pregăti o surpriză muzicală de proporții pentru fani și va lansa o nouă piesă în colaborare cu DOC, foștii concurenți Vocea României, Feli și Silviu Pașca, vor veni și ei cu două melodii pline de viață și culoare. Feli va lansa în perioada următoare single-ul Creioane colorate.

“Vocea României  a fost o experiență pe care nu am să o uit niciodată. Am învățat acolo foarte multe lucruri atât profesional, cât și uman. Mă bucur că mi s-a dat șansa să cânt LIVE  în fața a milioane de telespectatori, că am întâlnit oameni minunați, care au contribuit la creșterea mea ca artist. Aici l-am cunoscut și pe Smiley și datorită lui fac acum parte din familia HaHaHa Production. Simt că am ajuns exact unde trebuie să fiu.”, a declarat Feli.

După participarea la Vocea României, Silviu Pașca a lansat mai multe piese de succes, iar acum se pregătește de lansarea unei noi melodi, Galaxia, dar lucrează și la un nou proiect numit AYA (Are You Anywhere), împreună cu producătorul HaHaHouse – Bite Your Lips.

ECHIPA VOCEA ROMANIEI  PRO TV

ECHIPA VOCEA ROMANIEI
PRO TV

“Faptul că am acceptat provocarea de a participa la Vocea României mi-a schimbat viața cu totul. Altfel nu cred că aveam ocazia să-i atrag atenția lui Andrei și să fiu la HaHaHa Production. Aici este singurul loc din România unde eu mă văd ca artist, pentru că avem totală libertate de exprimare. Vocea României mi-a deschis ușile către HaHaHa, iar HaHaHa ne deschide ușile, nouă celor care suntem aici, către muzică, nu doar pe plan național, ci chiar internațional. Momentan lucrez la ceea ce reprezintă Silviu Pașca în muzica din România și, totodată, sunt implicat într-un proiect de muzică electronică alături de Bite Your Lips, un productor nou–venit la HaHaHa Production. Lucrăm împreună la un album.”, a spus Silviu Pașca.

Drumul spre succes continuă și anul acesta pentru noii concurenți Vocea României, iar Smiley, ca de obicei, vrea să găsească cele mai bune voci pe care să le lanseze și să le promoveze în industria muzicală.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending