sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăUTILEFemeia care câștigă 62.000 euro pe oră din pariuri online

  Femeia care câștigă 62.000 euro pe oră din pariuri online

  Dacă îți plac jocurile de noroc și ești nelipsit din cele mai bune cazinouri online România, sigur ai visat până acum că o să ai, la un moment dat, un câștig așa de mare încât viața ți se va schimba complet peste noapte. Bineînțeles, probabil te-ai informat și ai descoperit câteva tactici care îți măresc șansele de câștig, precum activarea unor oferte de bonus cu rotiri gratuite la inregistrare care te lasă să joci pe gratis și să câștigi pe bune, sau testatea jocurilor în versiunea demo pentru a identifica sloturtile care plătesc cel mai bine. Cu toate astea, indiferent câte rotiri gratuite la înregistrare ai activa sau cât ai sta ca să alegi cele mai profitabile sloturi, probabil că nu vei ajunge să faci 62.000 de euro pe oră din pariuri online, atât cât face Denise Coates. 

  Denise este o femeie din Marea Britanie care face milioane de euro din pariuri. Ea câștigă într-o zi mai mult decât 100 de directori executivi la cele mai mari companii din țară și încasează în firecare lună de 2360 mai mulți bani decât primarul Boris Johnson. Cum reușește să facă asta? Ei bine, în loc să înceapă să parieze sau să joace jocuri de noroc, Denise a ales să-și fondeze propria companie online prin care jucătorii pot să parieze pe orice. 

  Pentru a fonda această companie, Denise a fost nevoită să facă un împrumut destul de mare, dar nu e niciun dubiu că și-a multiplicat banii de mult mai multe ori decât probabil a estimat inițial. Împreună cu tatăl și fratele ei, Denise a ales să facă un împrumut de 20.000 de lire sterline și a fondat compania online Bet365, după ce a cumpărat domeniul de pe eBay. 

  Imediat ce a cumpărat domeniul de pe eBay, Denise a început să lucreze la dezvoltarea companiei cu cea mai mare seriozitate și dedicare, iar eforturile ei nu au întârziat să fie răsplătite pe măsură ce afacerea a prins amploare și a început să crească din ce în ce mai mult. În 2016, Denise a primit 1,3 miliarde de lire sterline, iar între aprilie 2019 și martie 2020 a ajuns să facă echivalentul a 1,3 milioane de lire pe zi, ceea ce înseamnă 62.000 de euro pe oră. La ora actuală, familia Coates valorează aproximativ 6,8 miliarde de lire sterline, ceea ce înseamnă aproape 8 miliarde de euro. Denise a devenit a 5-a cea mai bogată femeie din Marea Britanie, imediat după Marit și Kirsten Rausing, Charlene de Carvalho-Heineken și Kirsty Bertarelli. 

  Deși Denise a lucrat încă din adolescență și a devenit, după succesul său, și un important contribuitor britanic, plătind 615 de milioane de lire sterline către Finanțe în anii 2019-2020, pe lângă contribuția personală de 220 de milioane de lire sterline, Coates a primit multe critici pentru modul în care și-a dobândit averea. Chiar dacă Denise a reușit să își dobândească averea muncind, spre deosebire de celelalte persoane care se află înaintea sa în topul celor mai bogate persoane din Marea Britanie, Denise a fost criticată pentru faptul că s-a îmbogățit din cauză că a profitat de dependența oamenilor de jocuri de noroc și pentru că a donat doar 868.000 de lire sterline către asociația de prevenție și tratare a dependenței de jocuri de noroc, GambleAware

  Denise nu a fost afectată de critica celor din jur, considerând că își face datoria plătind taxe în Marea Britanie, în loc să mute compania în alte țări unde există taxe mai mici, asa cum fac mulți alții. Dacă vrei să vezi și tu care este experiența oferită de site-ul care i-a adus lui Denise atât de mulți bani, avem vești nu tocmai plăcute. Bet365 a pierdut în 2015 licența din România, primind interdicție de la ONJN de a mai funcționa pe piața românească, deci momentan va trebui să te rezumi la cazinouri online licențiate in Romania.

  Radar Editor

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente