DOCUMENT. Femeia cu mustata chiar a existat. Detalii impresionante aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

DOCUMENT. Femeia cu mustata chiar a existat. Detalii impresionante aici!

Published

on

Expresia cvasicunoscuta “idealul tau in viata e femeia cu mustata” isi pastreaza valabilitatea dincolo de barierele amuzamentului cotidian. Asta pentru ca acel tip de femeie chiar a existat. Fara glume. Chiar nu ati  auzit de femeile cu barba?

Una dintre ele se numea Annie Jones si a trait in perioada 1865 – 1902 si aveti mai jos cateva poze cu ea.  Cu toate ca a trait intr-o perioada in care lumea nu era atat de deschisa pentru “curiozitati” sau pentru “altfel” de oameni, Annie, cu ajutorul mamei ei care a sustinut-o foarte mult, a reusit sa fie acceptata bine de societate si chiar a avut si noroc in dragoste, ea fiind casatorita de 2 ori.

Au mai existat si probabil mai exista multe femei cu barba, dar marea majoritate nu sunt decat o curioazitate si marele lor succes il au doar daca isi aleg o cariera in lumea circului.

 

Exista si au existat oameni pentru care parul de pe fata a insemnat o adevarata comoara, ei exprimandu-si prin acestea mai mult decat o identitate proprie. Au dat un sens mult mai profund podoabei de par de pe fata, ei creand adevarate capodopere faciale. Exista chiar si campionate mondiale ale mustaciosilor, unde sunt prezentate cele mai spectaculoase coafuri de mustati si barbi. Aveti mai jos cele mai bizare coafuri de mustati si barbi care cu siguranta va vor surprinde…. sunt adevarate opere de arta.

Si ca sa incheiem in aceeasi nota a celor mai deosebite mustati si barbi, mai aveti cateva poze cu mustati si barbi celebre deosebite, atat mustati si barbi senzational aranjate, dar si mustati si barbi dintre cele mai lungi.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending