'Feminism, feminitate?' - Targ de arta contemporana la WTCB, 21-23 noiembrie 2008 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

'Feminism, feminitate?' – Targ de arta contemporana la WTCB, 21-23 noiembrie 2008

Published

on

Deschis galeriilor de arta, artistilor plastici absolventi de institute de arta si studentilor din anii terminali ai acestor institute, acesta este singurul targ de arta contemporana cu traditie din Romania. Evenimentul este plasat in continuarea celor 19 editii ale targului de arta contemporana SHOPART, organizate de World Trade Center Bucuresti in perioada 2002-2005.

Prin intermediul unor moduri de abordare, atitudini, forme, medii de expresie de o mare diversitate, arta feminina a prezentului ridica intrebari incomode: de la trupul ca sediu al adevarului despre oprimarea patriahala, pana la temele post moderniste ale disolutiei cunoasterii si instabilitatii adevarului, de la contestarea metanaratiunilor occidentale despre stapanirea naturii si progres (apanaje ale dominatiei masculine) pana la caracterul destructiv al stiintei si tehnologiei si complicitatea noastra la suferinta umana. Diagnosticul climatului social si cultural se asociaza cu critica virulenta a publicitatii din mass-media, din comert, cinematografie, reviste si filme porno, spoturi pe Internet si chiar industria modei ce exploateaza erotismul feminin, in calitatea lor de produse ale culturii de masa.

Va invitam sa participati ca expozanti (inscrieri la sediul WTCB in fiecare zi intre orele 10-16) sau sa fiti parteneri in organizarea evenimentului.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending