Fenomenul X Factor a cuprins si lumea celor vii, dar si...lumea fantomelor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Fenomenul X Factor a cuprins si lumea celor vii, dar si…lumea fantomelor

Published

on

Romania si Statele Unite ale Americii au ceva in comun: fenomenul X Factor. Turneul audiţiilor X Factor a luat startul si la noi, si in  USA. Dar, Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar au avut intalniri de gradul X doar in lumea celor vii.

Insa, in timpul filmărilor ultimei runde a audiţiilor în Dallas, membrii juriului şi prezentatoarea supershow-ului X Factor au fost cazaţi la un hotel….bântuit. Aproape toţi au fost îngroziţi şi nu au închis un ochi toată noaptea, în timp ce Simon Cowell, creatorul formatului, s-a arătat chiar încântat şi a declarat că vrea să retrăiască acest episod.

Pe durata filmărilor pentru ultima rundă a audiţiilor supershow-ului american X Factor, care au avut loc în Dallas echipa X Factor a avut parte de o experienţă cel puţin bizară. Juriul formatului american, compus din Simon Cowell, Paula Abdul, LA Reid şi prezentatoarea Nicole Scherzinger au fost cazaţi la hotelul Stoneleigh, un luxos complex din Dallas. Nimic nelalocul lui până în acest moment.

Se pare că luxosul resort are din când în când şi nişte musafiri…mai spirituali. Acest lucru nu pare să fi fost tocmai pe gustul echipei X Factor, Simon Cowell fiind singurul care a gustat din plin experienţa X Factor de la şederea în Dallas. Ba mai mult, se pare că acesta îşi doreşte să afle acum mai multe despre experienţele supranaturale şi a început deja să se documenteze.

O sursă apropiată lui Simon a declarat zilele trecute pentru publicaţia Daily Star : „ Nu este speriat deloc, ba chiar este fascinat de fantome şi strigoi. Membrii echipei chiar au glumit pe seama asta, spunând că cel mai probabil dacă Simon ar vedea o fantomă i-ar zice că nu e  tocmai o apariţie, şi că ar trebui să mai încerce.”

Totuşi, în timp de Simon nu a avut nicio problemă cu şederea în Dallas, colegii săi de la X Factor abia aşteptau să îşi ia tălpăşiţa. Paula se pare că nu ar fi dormit toată noaptea, pentru că becul din toaleta sa se aprindea şi se stingea întruna.”

Şi pentru ca experienţa să fie una completă, uan dintre particpantele la audiţiila din Dallas a susţinut în permanenţă că poate vedea oameni care nu mai sunt în viaţă. Simon a fost din nou singurul interesat de aceasta şi a întrebat-o despre cel de-al şaselea simţ pe care se pare că tânăra chiar îl are.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. achraf

    17 mai 2013 at 00:13

    0i love posh

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending