Connect with us

BAZAR

Fenomenul LaLa Band aduce noi povești de dragoste la Arenele Romane

Avatar

Published

on

Criss, Vlad, Alina, Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana Bubu, Gabi și Alex vor prezenta în premiera pe 1 iunie un spectacol revoluționar, de la care nici un împătimit al genului nu trebuie să lipsească.

“Abia așteptăm să ne revedem cu toți fanii LaLa pe 1 iunie! Veniti să ne distrăm, da? O să fie o seară plină de iubire, energie LaLa și muzica bună. Vă iubim!”, au  declarat Criss și Vlad.

Spectacolul va începe la ora 19.00, iar trupa pregătește fanilor mai multe momente speciale, alături de invitați surpriză.

“Am început pregatirile pentru concertul de la Arenele Romane, unde vom cânta alături de trupa X – Plod. Playlistul este unul bine ales, publicul va putea fredona cu noi melodiii semnate LaLa Band, cât și coveruri îndrăgite, pe care le-am interpretat în serialele ‘Pariu cu viața’ și ‘O noua viață’. Vă așteptăm pe toți pe 1 iunie, prezența este obligatorie! Vă pupăm!”, au declarat Alina și Dorian.

LaLa Band a aniversat în februarie 3 ani de activitate. Fondată la începutul anului 2011, trupa a reușit în acest timp performanțe de neegalat!

În plus, tinerii din LaLa Band au jucat în serialul “Pariu cu viata”, difuzat pe Pro TV, lider incontestabil de audiența încă de la lansare, care a avut patru sezoane, și în telenovela “O nouă viață”, difuzată pe Acasa TV. Mai mult decât atât, trupa LaLa Band a reprezentat o umbrela și o rampă de lansare pe plan solo pentru mulți dintre membrii săi. Astfel, Criss și Vlad (ONE), Alina Eremia, Sore, Dorian Popa, Ana Baniciu și Dima au, în paralel cu LaLa Band, proiecte solo de succes.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending