Ferma. Orășeni vs Săteni: În trecut s-au aliat, acum împreună au plecat! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Ferma. Orășeni vs Săteni: În trecut s-au aliat, acum împreună au plecat!

Published

on

Una este cântăreață de muzică populară și aduce veselia cu interpretările ei, altul aduce zâmbetul pe buze tuturor celor care iubesc teatrul sau filmele. Aseară, fiecare dintre ei a pierdut câte un duel de eliminare și a plecat spre casă: George Piștereanu și Ana Maria Ababei, foștii aliați, au spus adio competiției! 

 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 7.1 puncte de rating și 20.7% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4.1 puncte de rating și 12.1% share.

După ce Elena Chiriac a câștigat proba decisivă în duelul cu Ana Ababei, a luat o decizie care a tulburat starea de spirit a competitorilor: i-a trimis la duel pe Andrei Stoica și Piștereanu. Gândul ei a fost unul extrem de clar: ”Abia aștept să am un drum mai liber spre sfârșitul competiției”.

 

”Este o decizie strategică. A copiat stilul lui Gabi”, a fost reacția lui George când a auzit hotărârea colegei de-al trimite la luptă contra bunului său prieten și aliat, Andrei Stoica! În ciuda faptului că sunt ca frații, cei doi concurenți și-au dorit victoria și s-au implicat total în cele două probe, Andrei reușind să le câștige pe ambele.

Deși George a luptat pentru a se întoarce în fermă, Viviana a fost de părere că acesta nu și-a dorit destul: ”Mi se pare că a pierdut timp aiurea. A tras de timp”. Tristețea din arenă s-a resimțit imediat ce Mihaela Rădulescu a anunțat faptul că Piștereanu va pleca acasă. Andrei a declarat: ”Nu mi-a plăcut să concurez contra lui”, iar Anna Lesko i-a transmis unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje: ”George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine”. 

 

Advertisement

”Neașteptată. Jovială. Etică. Plăcută. Morală. Emoțională” sunt câteva dintre cuvintele pe care Piștereanu le-a folosit pentru a descrie competiția, la final de drum. 7 concurenți continuă lupta spre marele titlu, cel de Fermierul anului 2020! Timpul trece, strategiile se schimbă, un lucru rămâne la fel: Ferma revine săptămâna viitoare!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending