Connect with us
 

A mai rămas o singură zi până la debutul celui mai tare reality show al primăverii! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta în Cipru, pe tărâmuri de poveste, unde peisajul mirific îți taie răsuflarea în orice punct cardinal ai privi.

De ce să urmărești noul sezon Ferma vedetelor? În primul rând, pentru că ferma în care vor locui Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă le va da mari bătăi de cap! Și nu numai!

FERMA VEDETELOR CIPRU

FERMA VEDETELOR
CIPRU

Iată câteva dintre motivele pentru care cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor nu trebuie ratat:
1. Îmbinarea tradițiilor românești cu cele cipriote. Cipru, în dulcele stil românesc! Telespectatorii vor face cunoștință cu o altă cultură, cu un mod de viață diferit.
2. Cei 12 concurenți face negoțul cu un vânzător cipriot, care nu vorbește limba română.
3. Nea Rață este hotărât să nu le dea nicio clipă de răgaz! Provocările și probele pregătite de el sunt surprinzătoare.
4. Cei 12 concurenți sunt într-o țară nouă, în condiții neprietenoase, fără confortul cu care sunt obișnuiți. Cum se vor adapta ei în fermă?
5. Peripețiile concurenților, care vor îngriji și câteva specii de animale mai rar întâlnite la o fermă românească.
6. Duelul va fi din ce în ce mai aprig și va avea loc într-un cadru spectaculos, în vârf de munte, printre ruine antice.
7. În cele 2 episoade săptămânale, telespectatorii vor putea urmări, timp de 2 ore, aventurile celor 12 fermieri într-o structură nouă, cu o dinamică diferită.
8. Fermierii pot câștiga recompense care să le asigure, la o scară mai mică, confortul din viața cotidiană. Vor reuși ei să își îndeplinească sarcinile pentru a le primi?
9. Telespectatorii vor vedea alianțe, strategii și vor afla cine este Fermierul anului!
10. Peisajele superbe în care este filmat reality show-ul, care curprind, printre altele, livezi de măslini, de portocali, dar și valurile domoale ale Mediteranei.

 

Ferma vedetelor va fi difuzată de PRO TV, în fiecare marți și miercuri, de la 20:30, și le va prezenta telespectatorilor aventurile celor 12 concurenți aflați în bătălia pentru titlul de Fermierul anului.

În prima ediție a celui de al doilea sezon Ferma vedetelor, telespectatorii vor putea urmări intrarea în fermă a celor 12 concurenți, familiarizarea acestora cu condițiile întâlnite în ferma abandonată, dar și cu sarcinile pe care le au de îndeplinit. Totodată, Iulia Vântur le va prezenta celor 12 vedete regulile competiției.

Peripețiile celor 12 fermieri la ferma din Cipru, în condiții de viață ca acum 100 de ani, fără confortul lumii moderne și departe de cei dragi, vor putea fi văzute, din 16 februarie, la PRO TV, în cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Sorana Darclee - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Sorana Darclee – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Paul Ipate - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Paul Ipate – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Octavian Strunila - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Octavian Strunila – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Saveta Bogdan - FERMA VEDETELOR PRO TV

Saveta Bogdan – FERMA VEDETELOR PRO TV

Mircea N. Stoian - FERMA VEDETELOR PRO TV

Mircea N. Stoian – FERMA VEDETELOR PRO TV

Viorel Sipos - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Viorel Sipos – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Benny Adegbuyi - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Benny Adegbuyi – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Marcel Toader - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Marcel Toader – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Maria Toader - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Maria Toader – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Anda Ghita - FERMA VEDETELOR PRO TV

Anda Ghita – FERMA VEDETELOR PRO TV

Ami - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Ami – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Lili Sandu - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Lili Sandu – FERMA VEDETELOR, PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Târgul Internaţional Gaudeamus, ediţia 2018, la TVR 3

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Ca în fiecare an, Televiziunea Română oferă posibilitatea telespectatorilor să afle cele mai importante noutăţi de la Gaudeamus. Astfel, miercuri, joi şi vineri la TVR 3 sunt programate trei ediţii speciale ale emisiunii CULT@rt, cu Marius Constantinescu (difuzate de la ora 15.00 şi în reluare de la ora 22.00) – ediţii realizate în studioul TVR amenajat sub cupola Romexpo.

Prima ediţie (miercuri, 14 noiembrie) este dedicată Centenarului, iar invitat special este acad.Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române şi preşedinte de onoare al Târgului. Şi tot în ediţia dedicată Centenarului, în studioul TVR vor fi prezenţi: istoricul Bogdan Bucur cu volumul său Cartea de aur a Marii Uniri, istoricul Filip Iorga şi scriitoarea Silvia Colfescu, de la editura Vremea, pentru Marea Unire pe înţelesul celor mici. Ca la fiecare ediţie a Târgului Gaudeamus, ediţiile speciale realizate în studioul TVR de la Romexpo aduc şi în acest an diverse teme de dezbatere, cum ar fi cartea de artă sau genul poliţist, mister, noir. Marius Constantinescu va avea numeroşi invitaţi pentru portrete de autori şi actualitate precum: Denisa Comănescu, Bogdan Alexandru Stănescu, Radu Paraschivescu. Regizorul Alexander Hausvater va fi şi el prezent în Studoul TVR special amenajat la Romexpo, în ipostaza de scriitor.

Echipa TVR care realizează aceste trei ediţii speciale ale emisiunii CULT@rt este formată din: Marius Constantinescu, moderator; Biana Sărăţeanu producător; Otilia Găinar, coordonator; Ana Maria Pleşcan, jurnalist şi Cezarina Hărăbor organizator producţie.

Ediţia cu numărul 25 a Târgului Internaţional Gaudeamus, organizat de Radio România, are loc în perioada 14 – 18 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo şi stă sub semnul mai multor aniversări: Centenarul Marii Uniri, 90 de ani de Radio România şi un sfert de veac de Gaudeamus – Carte de Învăţătură.

Cu un palmares anual care include peste 300 de participanţi, sute de mii de titluri, sute de evenimente şi peste 120.000 de vizitatori, Târgul internaţional Gaudeamus este, în prezent, cel mai important eveniment românesc, de tip expoziţional, dedicat cărţii şi cel mai mare târg de carte din lume organizat de o entitate media.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

“Vrei sa fii milionar?”: Nicu Perojuc nu a riscat si a ales sa se retraga din concurs cu suma de 25.000 de lei

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

In cea de-a doua editie a quiz show-ului “Vrei sa fii milionar?”, emotii uriase i-au coplesit pe concurentii care s-au aflat fata in fata cu Teo Trandafir.

Nicu Perojuc, concurentul pe care il mai desparteau doar cinci raspunsuri corecte de marele premiu, a decis sa nu riste si sa se retraga din concurs, cu suma de 25.000 de lei, intrebarea cu numarul 12 punandu-l in dificultate. Dupa ce a epuizat toate variantele ajutatoare, acesta si-a incheiat extrem de onorabil participarea la “Vrei sa fii milionar?”, cu binemeritata suma.

Editia de aseara a continuat la Kanal D, cu cea de-a doua concurenta, dornica sa isi testeze cunostintele de cultura generala si sa castige marele premiu. Cristina Doncea, o pensionara din Bucuresti, a reusit sa treaca de primul prag al concursului, insa raspunsul incorect la intrebarea numarul 6, “Pe ce planeta se afla <Marea pata rosie>, cea mai mare furtuna din sistemul nostrum solar”, a eliminat-o automat din cursa pentru marele premiu si acesta a plecat acasa cu suma de 1000 de lei.

Bogdan Morogan, in varsta de 29 de ani, s-a aflat aseara fata in fata cu prezentatoarea quiz show-ului “Vrei sa fii milionar?”. Concurentul a jucat pana la suma de 7500 de lei, si s-a apropiat vertiginos de ultimul prag al concursului, pana la intrebarea 9. Cele trei variante ajutatoare puse la dispozitie pana in acel moment au fost epuizate de Bogdan, astfel ca dificultatea intrebarii l-a pus in incurcatura, acesta parasind competitia cu suma de 1000 de lei.

Ultimul concurent din editia de aseara care isi va continua traseul competitional si in aceasta seara, de la 22:30, la “Vrei sa fii milionar?”, George Buga, ospatar de meserie, s-a descurcat exemplar in fata tirului de intrebari de cultura generala. Astazi vom vedea cum se va descurca in continuare, fata in fata cu Teo Trandafir.

Nu ratati, in aceasta seara, de la 22:30, o noua editie a celui mai longeviv quiz show din istoria televiziunii, “Vrei sa fii milionar?”, numai la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Chef Sorin Bontea, obligat să renunțe la tunica sa: ”Vrea să fie în locul meu!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1, chef Sorin se vede nevoit să renunțe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări: ”Mi-a luat bluza, vrea să fie Bontea, dar nu are nicio șansă. A văzut că am câștigat mai multe amulete și vrea să fie în locul meu.”.

Din neatenție, Cătălin Scărlătescu va îmbrăca tunica colegului său, dar această mică greșeală va da naștere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6: ”Poate ai și tu puțin noroc astăzi. Sau vrei cumva să câștig o probă în locul tău, să îmi dai o amuletă la schimb?”, îl va întreba Sorin Bontea interesat.

Marți seară, maeștrii ”Chefi la cuțite” își reiau locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiție culinară, în care vor fi jurizați de un alt invitat special cu renume în gastronomie. Cei trei se vor lupta pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câștigătorului să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari. Această cartolină extrem de valoroasă va marca și o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

Până în acest moment, chef Bontea și chef Dumitrescu se află pe primul loc în clasament, cu câte două amulete câștigate, pe când chef Scărlătescu a adjudecat un singur bonus. Dacă egalitatea se va restabili în seara aceasta, dar și care este tema probei de marți seară, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar, ”Chefi la cuțite”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending