Connect with us

Emisiuni

FERMA VEDETELOR: Un jucător de kickboxing şi un cuplu celebru sunt noii concurenţi ai reality show-ului de la PRO TV!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

 

Lupta pentru titlul de Fermierul anului se anunță din ce în ce mai aprigă! În show-ul Ferma vedetelor, prezentat de Iulia Vântur, vor intra Benny Adegbuyi, Maria și Marcel Toader. Alături de Ami, Lili Sandu și Viorel Sipoș, ei vor renunța la stilul de viață cotidian și sunt pregătiți să ducă tradițiile românești în Cipru!

Benny Adegbuyi va coborî din ringul de luptă, în mijlocul pustietății! Obșinuit cu victoriile (nu mai puțin de 22 în galele de kickboxing), acesta va scoate artileria grea în competiția pentru titlul de Fermierul anului.

În cantonamentul de la Ferma vedetelor, Benny va fi antrenat de Nea Rață. „Având în vedere condiția fizică și pregătirea pe care o fac pentru meciurile de kickboxing, cred că sunt un participant puternic. Și la propriu și la figurat. Nu renunț niciodată până nu reușesc ceea ce trebuie să fac și mă adaptez oricăror condiții. Cred că acest lucru mă poate duce până în finală”, a declarat acesta.

Benny Adegbuyi - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Benny Adegbuyi – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Marcel Toader este fost jucător profesionist de rugby, actual om de afaceri de succes.

Alături de frumoasa lui soție, Maria Toader, Marcel a decis să renunțe la agitația cotidiană în favoarea unei vieți liniștite la fermă: „Sunt un foarte bun organizator, am o mare capacitate de muncă, știu să conduc, îmi plac situațiile limită, reacționez logic, inteligent, constructiv. Consider că toate acest lucruri reprezintă niște avantaje esențiale în lupta pentru titlul de Fermierul anului.”. Marcel se caracterizează ca o persoană sociabilă, sinceră și punctuală, obișnuită cu viața în mediul rural. Cu toate acestea, el mărturisește că îngrijirea animalelor din gospodărie nu face parte din lista activităților care-i fac plăcere.

Marcel Toader - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Marcel Toader – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Semifinalistă în sezonul 4 al show-ului Vocea României, Maria Toader este o cântăreață de muzică folclorică apreciată de public.

De curând, Maria și Marcel Toader și-au unit destinele într-o nuntă ca-n povești. Deseori comparată cu Marilyn Monroe, Maria se declară o fire ambițioasă, sensibilă și fără scrupule: „Sunt o persoană foarte corectă, îmi place să am grijă de tot ceea ce mă înconjoară, iubesc natura și animalele, mă descurc în orice împrejurare și, mai ales, pun suflet în tot ceea ce fac.”.

Maria Toader - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Maria Toader – FERMA VEDETELOR, PRO TV

O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, în curând, la PRO TV, la Ferma vedetelor! 

 

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending