FERMA VEDETRLOR: Cine este fermierul „Nea Rata” cel care îi va antrena pe cei 12 concurenți din show

0
3923
Nea Rata FERMA VEDETELOR

Cel mai tare reality show 100% românesc se pregătește să încânte telespectatorii din 9 martie, de la ora 20:30, la PRO TV. Ferma Vedetelor a adunat în echipa sa profesioniști cu experiență, care să fie alături de cele 12 vedete și să le ofere îndrumare.

Dacă frumoasa Iulia Vântur va fi acolo pentru a-i sprijini moral, a le aduce noutăți de acasă, dar și pentru a le da celor 12 sarcini care trebuie duse la bun sfârșit pentru a primi anumite avantaje, Nea Rață este legătura lor directă cu viața la țară și ce înseamnă să trăiești din munca pământului.

Nea Rață a trăit toată viața la țară. Născut într-o zonă de munte, el a crescut la curte înconjurat de animale și bucurându-se de copilărie. Cei care i-au transmis dragostea pentru animalele domestice și care l-au învățat încă de mic să le îngrijească au fost părinții săi.

A făcut Liceul Agricol din Roman și de atunci a început să lucreze ca tehnician agronom în cadrul mai multor instituții. Lucrând la baza furajeră, Nea Rață a învățat de ce ingrediente au nevoie animalele pentru a crește sănătoase. De peste 10 ani se ocupă de propria lui fermă. Cultivă orz, grâu, floarea soarelui și rapiță pe 400 de hectare de pământ și se îngrijește de animalele domestice din curtea sa.

ferma vedetelor pro tv

Foto cu concurentii Ferma Vedetelor pe pagina urmatoare!

Redactia Radar de Media

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.