Connect with us

ALL MEDIA

Fernando Colunga si Leticia Calderon vin Acasa in “Esmeralda” (galerie foto)

Published

on

 

O poveste de iubire clasică, una dintre cele mai îndrăgite telenovele în întreaga lume, „Esmeralda” vine ACASĂ de sâmbătă, 18 decembrie, în fiecare zi de la orele 16.30. Leticia Calderon şi Fernando Colunga trăiesc o frumoasă poveste în „Esmeralda”, dar cei doi întâmpină o mulţime de obstacole pentru ca iubirea lor să se împlinească. Esmeralda este o fată simplă, care a orbit la naştere, dar ochii ei de culoarea smaraldului, deşi nu văd lumea din jur, ştiu să vadă iubirea adevărată.

Telenovela care l-a transformat pe Fernando Colunga într-un star de talie mondială, fiind difuzată până şi în Indonezia, „Esmeralda” este prima producţie a celebrului Salvador Mejia, responsabil pentru telenovele de succes precum „Rosalinda”, „O lume a fiarelor”, sau „Focul iubirii”. Deşi a fost primul său proiect în calitate de producător, „Esmeralda” i-a adus lui Mejia premiul TV Y Novelas pentru „Cea mai bună telenovelă a anului”, iar producţia a fost nominalizată la opt astfel de premii, dintre care şi-a adjudecat trei.

Fernando Colunga, de zece ori nominalizat la premiile TV Y Novelas şi câştigător a patru statuete, dintre care şi cea pentru cel mai bun actor cu rolul din „Esmeralda”, revine ACASĂ, într-o telenovelă clasică.  După ce a cucerit publicul în producţii precum „Sărmana Maria”, „Pasiune”, „Amor Real”, sau „Împreună pentru totdeauna”, Fernando Colunga face de această dată pereche pe micul ecran cu Leticia Calderon, una dintre cele mai frumoase femei din industria telenovelelor.

Cunoscută publicului de ACASĂ pentru rolul său din „În numele iubirii”, Leticia Calderon a fost nominalizată de zece ori la premiile TV Y Novelas, inclusiv pentru rolul Esmeraldei, dintre care a câştigat patru trofee. Deşi a ajuns celebră în urma telenovelei „Esmeralda”, Leticia Calderon a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, iar timp de opt ani nu a mai jucat în nicio telenovelă, cu excepţia a două apariţii speciale, una dintre acestea fiind în „Amor Real”. Leticia Calderon s-a retras pentru a fi mai aproape de copiii ei, şi în special alături de Luciano, fiul ei care suferă de sindromul Down şi căruia i s-a dedicat complet în această perioadă.

Totuşi, actriţa a revenit în forţă după ani de absenţă, în telenovela „În numele iubirii”, pe care telespectatorii au urmărit-o ACASĂ şi care i-a adus Leticiei un premiu TV Y Novelas pentru cel mai bun rol negativ şi o nominalizare la premiile People en Espanol. Pentru rolul Esmeraldei, Leticia Calderon a reuşit performanţa de a sta mult timp fără să clipească, orele lungi de filmare şi repetiţii lăsându-şi, însă, amprenta asupra ei. Din cauză că trebuia să privească fix, în gol, fără să clipească, actriţa avea migrene îngrozitoare, dar nu s-a lăsat copleşită de dureri, iar publicul a apreciat eforturile ei, „Esmeralda” devenind una dintre cele mai iubite telenovele din întreaga lume.

Alături de Leticia Calderon şi Fernando Colunga, telespectatorii îi vor putea urmări în „Esmeralda” şi pe Ana Patricia Rojo („Iubire cu chip rebel”, „Padurea blestemată”), Enrique Lizalde („Împreună pentru totdeauna”, „Sărmana Maria”) şi Laura Zapata, sora Thaliei şi cunoscută mai ales pentru rolurile sale negative din „Iubire cu chip rebel”, „Rosalinda”, „Uzurpatoarea”, sau „Maria Mercedes”.

Din 18 decembrie, „Esmeralda” priveşte lumea cu ochii inimii, în fiecare zi ACASĂ, de la orele 16.30.

Lasa un comentariu aici!

Radio

Alex Dima, la DigiFM: „Preoții nu ar trebui să umble împăiați și foarte răi, acri”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Alex Dima a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Jurnalistul a vorbit despre dorința sa din copilărie de a deveni preot.

„Ani de zile mi-am dorit să fiu preot. În ultimii ani de facultate, când am venit aici în București, am ajuns să nu mai simt că vreau să fac lucrul ăsta. Credeam și cred în continuare că e un lucru foarte fain să fii preot. Dar simțeam că nu sunt eu omul care să se îmbrace în veșminte și să slujească, așa cum cred eu că ar trebui să slujești, cu credință. Când ești în fața sfintei mese și ești în altar și lucrezi cu harul lui Dumnezeu, prezența lui Dumnezeu trebuie să fie acolo, să îl simți pe Dumnezeu și după ce ai ieșit din biserică. Eu nu m-am simțit că pot să păstrez relația asta vie și permanentă.”

Alex a criticat preoții care consideră că ceea ce fac este doar un job.

„Cine consideră că preoția este o profesie, este greșit. Cu atât mai mult să fii preot și să zici că te duci la job. Atunci ești un actor nefericit care te îmbraci în niște veșminte și din păcate joci aceeași piesă toată viața.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle de la Alex Dima cum vede el Biserica.

„Depinde cum vrei sa vezi biserica. Tu trebuie să găsești un preot care este doctorul sufletului tau, cu care să te conectezi. Ar trebuie să îți cauți un preot care să îți fie duhovnic. Dacă deschizi Facebook-ul, se vede un pic cam nasol. Eu vorbesc și din interior, după 9 ani de Teologie. Foarte mulți preoți sunt farisei care l-au confiscat pe Dumnezeu. Mulți dintre ei sunt niște actori. Dumnezeu e bun, e iubire. Nu ne pedepsește, nu ne dă cu biciul în cap. Cum zice părintele Necula, dacă Iisus ar veni acum, s-ar îmbrăca în blugi și ar sta de vorbă cu tinerii în fața blocului. Eu am mai zis asta, ar trebui să ia exemplul Papei, care oprește mașina, se dă jos și stă de vorbă cu oamenii. Avem foarte mulți episcopi care fac lucrul ăsta. Nu ar trebui să umble împăiați și foarte răi, acri. De câte ori l-ai văzut pe Patriarh zâmbind?”

Deși este un om credincios, nu a fost la referendumul pentru redefinirea familiei. Și a explicat și de ce a ales asta.

„Nu am fost la referendum. O să mi-o iau după interviul ăsta. Eu cred în căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Ce fac alți oameni pe lângă, e treaba lor. Nu am fost la referendum pentru că mi s-a părut că am inventat o temă, pe care s-au tocat o grămadă de bani. Tema asta, dacă o aveam, dacă eram preocupați de familia tradițională, pregăteam asta. A fost o comunicare foarte proastă care a venit din partea Bisericii, cum ar fi că dacă nu votezi nu crezi în Dumnezeu. Coaliția pentru Familie a comunicat foarte prost. Dacă vin niște tradiționali, un bărbat și o femeie, să îți ia copiii din casă, nu ai nici o problemă? Ai o problemă doar dacă vin doi bărbați?”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Nono Semen va prezenta matinalul de weekend la DIGI FM

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Binecunoscutul DJ de radio, realizator de programe și unul dintre cei mai iubiți MC de la noi, Nono Semen, se întoarce la microfon pe frecvențele DigiFM. El va fi amfitrionul morning show-ului de weekend, începând din 20 octombrie, sâmbăta de la 08.00 la 11.00 și duminica de la 8.00 la 12.00.

„Diminețile de weekend sunt mult mai animate decat par. Cei mai mulți oameni pe care-i cunosc sunt ca tine și ca mine, adică la fel de activi ca în oricare altă zi, doar că sâmbăta și duminica fac lucruri diferite față de restul săptămânii. De obicei, acestea sunt și mult mai plăcute. Sau ar trebui să fie… Aici intervin eu, încă de la prima oră. Îți completez starea de bine sau îți dau o mână de ajutor s-o găsești. Mă arunc și cu sugestii și îți reamintesc că, deși uneori norii par atât de negri, dincolo de ei te așteaptă mereu un soare cald și prietenos. Ca să știi”, promite Nono Semen și așteaptă toate urechile ciulite la DigiFM, în diminețile de sâmbătă și duminică .

O noapte lungă? Nono are remediul. Vrei să pleci la drum? Știe Nono de ce ai nevoie, pe unde s-o iei, sau pe unde să n-o iei. Nu știi unde să ieși în zilele libere? Afli tot ce vrei să știi doar ascultându-l pe Nono la DigiFM.

Pasionat de mașini, avioane, astronomie și fotbal, Nono Semen a debutat în ‘95 la Radio Târgu Jiu. Când un coleg DJ s-a îmbolnăvit, Nono a avut șansa să fie invitat să preia microfonul, de care nu s-a mai despărțit niciodată. Este și acum recunoscător pentru încrederea care i s-a acordat.

Morning show de weekend cu Nono Semen se ascultă la DigiFM dis-de-dimineață cu cea mai bună muzică și știrile de care ai nevoie pentru un weekend așa cum ai așteptat toată săptămâna.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

RCS & RDS caută 300 de specialiști la Angajatori de Top

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Digi | RCS & RDS, lider pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, dar și pe segmentul de servicii de internet fix, participă la Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă vacante pentru domeniile: vânzări, divizia de telefonie mobilă, IT, logistică, dezvoltare rețea și mentenanță, customer service și televiziune, din București și Timișoara.

În perioada 19-20 octombrie, la Timișoara și 26-27 octombrie la București, pasionații de telecomunicații dornici să își dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS & RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două localități.

Continuăm să ne dezvoltăm și dorim să avem alături de noi cei mai buni specialiști. Succesul companiei noastre se datorează celor circa 13.000 de profesioniști care au ales să crească împreună cu DIGI. Astfel, prin prezența la aceste evenimente, oferim ocazia celor pasionați de domeniul comunicațiilor electronice, dornici să învețe în permanență și atrași de un domeniu aflat în continuă evoluție, să ne cunoască și să ni se alăture. În acest sens, apreciem că  Angajatori de Top reprezintă un eveniment – reper care mijlocește cu succes întâlnirea cu candidații potriviți”, a declarat Camelia Maria, director Resurse Umane Digi | RCS & RDS.

Compania caută atat specialiști înalt calificați, precum ingineri software cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL și PHP, ingineri telecomunicații cu studii de specialitate, specialiști IT cu expertiză în domeniul media, specialiști social-media, cât și personal calificat sau entry level din multiple arii precum:  vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate.

La standul din cadrul târgurilor de joburi, candidații vor putea primi detalii cu privire la posturile vacante direct de la reprezentanții departamentului Resurse Umane. Oferta de joburi a Digi | RCS & RDS este disponibilă și pe pagina de LinkedIn sau în secțiunea de cariere de pe site-ul companiei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending