Festival de film in Parcul Cismigiu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Festival de film in Parcul Cismigiu

Published

on

Un festival de film de scurt-metraj – „Cine Cinema Film Festival” – se va desfasura, in perioada 27 iulie – 1 august, in Parcul Crangasi din Capitala. film fest

Festivalul va debuta, luni, la ora 21:00, si se va incheia sambata, 1 august, cu festivitatea de premiere. Dupa preselectia celor 70 de scurt-metraje au ramas in concurs doar 36 de filme care vor fi vizionate de public in cele cinci zile de concurs.

„Cine Cinema Film Festival” are ca obiectiv promovarea artei cinematografice, descoperirea si incurajarea tinerelor talente aflate la inceput de drum.
La finalul fiecarei zile de concurs, spectatorii vor putea viziona filme de scurt-metraj premiate in cadrul unor festivaluri internationale, dar si lung-metraje de Oscar, precum „Slumdog Millionaire”, „The Code”, „Twilight”, „New in town” sau „Push”. La festivalul organizat de Centrul Cultural European sector 6 si Primaria sectorului 6 intrarea este libera.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending