Connect with us

EVENTS

FESTIVAL | Oamenii care au vise, susţinuţi de burn

Published

on

Radu Pilat, Community Marketing Expert și Managing Partner Heist Industries – compania de community marketing care se ocupă de burn în România – ne spune câteva lucruri despre legătura dintre  băutura energizantă şi festivalurile cu care se asociază. Electric Castle, cel mai nou proiect de asociere de imagine începe vineri, 21 iunie a.c., şi durează până duminică, 23 iunie.

Începând cu 2010, burn s-a reinventat ca fiind combustibilul personalităților creative. “Cu două platforme active – sport extrem și muzică electronică – încercăm să îi susținem relevant pe cei care au ceva de zis, de făcut. În general, oamenii care au vise”, afirmă Radu Pilat. Unul dintre lucrurile pe care brandul îl ia în considerare este să fie alături de tot ce e mai creativ, mai nou, mai progresiv. Din asocierile mai importante, putem menționa The Mission, Street Heroes, Rokolectiv.

Referitor la Electric Castle. celor de la burn li s-a părut o super oportunitate ca o zonă atât de cosmopolită precum Cluj nu avea festival de muzică. Au primit propunerea, lineup-ul li s-a părut bine balansat către partea electronică și vor să fie susținătorii acestui festival, care speră să se transforme într-un fenomen.

“În acest weekend, pe lângă setup-ul Street Heroes, care aduce sportul extrem direct în mijlocul festivalului, vom avea o scenă de muzică experimentală amenajată într-o moară”, spune Pilat. “Multe workshop-uri de muzică pe timpul zilei. Plus un Mystery Artist – check out facebook.com/theovenbyburn pentru mai multe detalii.”

L-am întrebat pe reprezentantul burn care este legătura dintre sportul extrem și muzica electronică. “Cele două s-au născut din aceeași zonă și se influențează una pe alta. În anii ’80 de exemplu, a fost o legătură strânsă între hip-hop, skateboarding și branduri de haine de gen. Acum, lucrurile sunt mult mai atomizate, sunt o mie de nișe, o mie de stiluri, vezi filme de sport extrem cu metal, cu pop, dar și cu muzică electronică. Cred că e vorba până la urmă de oameni care vor sa spună ceva și au ce. E vorba de talent”.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending