Connect with us

EVENTS

Festivalul „1 Mai Rock” confirmat la Sibiu pentru perioada 1-3 mai 2014

Published

on

Reclame

Bohemian Flow Art & Pub, singurul sustinator sibian neconditionat al metalului underground, prezinta: 1 Mai Rock Festival!

Cea de-a patra editie consecutiva va avea loc anul acesta in zilele de joi 1, vineri 2 si sambata 3 mai.

Daca in 2013 festivalul a propus trupe tinere, in 2014 festivalul „1 Mai Rock” se reinventeaza cu o reteta tentanta: majoritatea covarsitoare a trupelor care vor urca pe scena clubului Bohemian Flow sunt formatii din elita undergroundului metalic, aflate in premiera in concert la Sibiu!

Ca pachetul sa fie si mai interesant decat in anii trecuti, in 2014 cele trei seri vor fi impartite pe stiluri!

Astfel, joi 1 mai va fi o seara old school, cu crema thrashului romanesc, vineri 2 mai facem loc pentru death si black metal, iar in ultima zi, sambata 3 mai, elita metalului melodic (gothic, symphonic) va avea controlul in Bohemian Flow!

Iar ca spectacolul sa fie complet, fiecare din cele 3 seri va fi incheiata de cate o formatie straina din underground, cu greutate!

1-3 mai, trei zile de thrash, death, black, gothic si melodic metal, 15 formatii autohtone, 3 trupe straine, un eveniment inedit: 1 Mai Rock Festival!

„Let’s work the rock!”

Toate cele 18 formatii vor fi confirmate in perioada urmatoare. Festivalul va avea loc in Bohemian Flow Art & Pub (Piata Mica nr. 26, Sibiu). Eveniment sustinut si recomandat de Bestial Records.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending