Connect with us

Life Style

Festivalul Artelor la Bucuresti ! 2 Noiembrie 2008 – 9 Noiembrie 2008

Published

on

Reclame

Festivalul Artelor Bucuresti se desfasoara in perioada 2 noiembrie – 9 noiembrie 2008 si include evenimente muzicale traditionale si clasice, piese de teatru, balet, expozitii de pictura, fotografie, gravura si sculptura.
Lacasele de cultura ce vor fi gazdele acestui eveniment sunt: Teatrul National, Ateneul Roman, Opera Nationala Romana, Sala Radio, Sala Palatului.
Program Festivalul Artelor Bucuresti la Sala Palatului:

Duminica – 2 Noiembrie 2008

Concert Dan Grigore
Orchestra Nationala Radio
Dirijor: Misha Katz

Luni – 3 Noiembrie 2008

Tudor Gheorghe
„Anotimpurile poeziei romanesti”
Dirijor :Marius Hristescu
Orchestra Muntenia din Targoviste
Corul?

Marti – 4 Noiembrie 2008

Seara de folclor
„Obiceiuri si traditii”

Miercuri – 5 Noiembrie 2008

Corul Madrigal
Poeme – Dorel Visan
„Luca”, „Arbore” si „Decebal” de Mihai Eminescu
Dirijor?

Joi – 6 Noiembrie 2008

Teatrul National Craiova
„Omul din „La Mancha””
Distributia:
Tudor Gheorghe ( Don Quijote),
Gyuri Pascu ( Sacho Panza)

Vineri – 7 Noiembrie 2008

„Per Gynt” – de Edvard Grieg
Florin Piersic
Orchestra Muntenia Targoviste
Dirijor: Marius Hristescu
Soprana?

Marti – 11 Noiembrie 2008

Premiera

„Lectia de limba romana”
Mihai Eminescu versus Alexandru Macedonski
Festivalul Artelor Bucuresti – Program Sala Mica a Palatului

Joi – 6 Noiembrie 2008
Program Artistic
Autoritatea Nationala a Persoanelor cu Handicap

Vineri – 7 Noiembrie 2008
Concert Vioara –
Alexandru Tomescu ( vioara Stradivarius)

Sambata – 8 Noiembrie 2008
Confesiuni despre viata si arta

Lansare carte
„Note de insomniac”- Radu Beligan

Duminica – 9 Noiembrie 2008

Advertisement

Muzica Bizantina – Corul Patriarhiei Romane

Invitat Dan Puric
Program Opera Nationala Bucuresti

Luni – 3 Noiembrie 2008

„Straini in Noapte”

Florin Piersic si Emilia Popescu
Regia: Radu Beligan

Marti – 4 Noiembrie 2008

Opereta

Miercuri/Joi – 5 Noiembrie 2008
Opera
*Nota: In prezent se lucreaza la definitivarea programului 

Sursa:
http://www.bestmusic.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. rhorvath

  14 noiembrie 2008 at 00:10

  MANDAT DE ARESTARE PENTRU BASESCU LA NEW YORK  
  (Reducerea mandatului clanului Patapievici de la patru ani la zero)
  Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul „Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . 
  Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Iran …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta „plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )  
  P.S. Trebue mentionat si faptul ca mandatul de arestare ,va anula prelungirea mandatului acordat clanului Patapievici ,de la patru ani la zero.

 2. ROBERT HORVATH NEW YORK

  4 noiembrie 2008 at 19:12

  SIRIA ,PALESTINA IRAN,BALCON.( SERVICILE OCCIDENTALE PREGATESC DEBARCAREA LUI TRAIAN BASESCU )
  Presedintele Basescu a hotarat sa lase expozitia AL-QUEDA de la ICR,New York deschisa pana la sfarsitul mandatului. Desecrarea menorelor continua, de si expozitia trebuia sa fie inchisa la 15 August. Lucrarea uriasa pe un perete intreg, in care pe simbolul sacru al evreilor sa manjit cu sange, cuvantul Fuck ,poate fi vazuta zilnic prin geamul galeriei Romania,si de lucratorii celei mai puternice organizatii evreiesti din lume Anti Defamation League.Stiu ca este greu de crezui, dar sediul acestei institutii se afla la doua minute,in colt cu cladirea ICR. Cenzura din tara a reusit sa ascunda ca mana blasfemiilor este arabul OMAR MARWAN AMBAKI ,artistii romani fiind doar decorul si diversiunea. Aceasta lovitura fara precedent a propagandei extremiste a dus la deschiderea unei anchete, descinderea politiei,presiuni politice,si mai curand innoaptea de 31 octombrie o unitate specializata in”Hate Crime” a luat noi probe. Se parea ca nimeni si nimic nu poate sa infrange dorinta lui Basescu, de a face placerea noilor prieteni arabi .Dar profanarea mormintelor de la cimitirul din Bucuresti a creiat peste noapte o situatie noua, absolut exploziva.Se profileaza un scandal international care va duce nu numai la inchiderea expozitiei ci si a presedintelui Deocamdata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending