Connect with us

Film

Festivalul International de Film Transilvania a ajuns la editia a XI-a

Published

on

 

În perioada 1-10 iunie, Clujul redevine gazda celei mai importante manifestări cinematografice din România. Cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania anunță și în acest an un adevărat festin cultural, din care nu vor lipsi proiecţiile speciale, premierele naţionale, internaţionale sau mondiale, dar nici atelierele şi masterclass-urile care au ca protagonişti oaspeţi importanţi din industria de film, concertele, expoziţiile, lansările de carte, DVD-uri sau reviste.

241 de filme din 46 țări vor fi proiectate pe parcursul celor zece zile de festival și peste 800 de invitați sunt așteptați în acest an la Cluj.

Programul festivalului va fi compus atât din secțiunile deja tradiționale precum Competiție, Supernova, Umbre, Fără limită, Ce se întâmplă, documentarule?, Zilele Filmului Românesc, Ziua HBO, Ziua Maghiară, cât și din secțiuni tematice precum Oameni și zei/ Gods and Men, rezervată filmelor despre religie și credință, sau omagiul adus companiei Killer Films, celebra casă de producție fondată de Christine Vachon și Pamela Koffler, care a realizat cele mai importante filme independente americane din ultimii 20 de ani. Printre realizările recente se numără și miniseria HBO de 5 episoade Mildred Pierce, care va avea parte de o proiecție maraton în cadrul festivalului.

Secțiunea 100%, care în 2011 a prezentat operele complete ale lui Lucian Pintilie şi Pierre Étaix, este dedicată în acest an unuia dintre regizorii cei care au marcat definitiv istoria primului secol de cinema: Stanley Kubrick.

Danemarca, Australia și China vor fi prezente în cadrul secțiunii Focus cu cele mai reprezentative titluri recente din cinematografiile lor, iar secțiunea 3×3 aduce un omagiu în acest an regizorilor Claude Lelouch, Ole Christian Madsen și Hitoshi Matsumoto.

În cadrul secțiunii EcoTIFF va avea loc proiecția specială a filmului GasLand, un documentar în regia lui Josh Fox despre exodul firmelor pornite să extragă gaze naturale de pe teritoriul a 34 de state

americane. Firmele au început extracții masive pe proprietățile oamenilor, folosind sute de chimicale care au dus la poluarea apei.

Sărbătoarea cinematografică va avea loc anul acesta în locații precum Cinema Florin Piersic, Arta, Victoria, Casa de Cultură a Studenților, Institutul Cultural Francez, Cinema Mărăști, Odeon Cineplex,

Ursus Open Air (Piața Unirii), Mănăștur Open Air. Muzeul de Artă devine gazda TIFFArt, un program special de evenimente, proiecții și concerte. Castelul Banffy de la Bonțida rămâne una dintre cele mai spectaculoase și mai apreciate locații de evenimente ale festivalului, atât pentru invitații TIFF cât și pentru public.

O noutate absolută pentru ediția din acest an a festivalului în materie de locații o reprezintă inaugurarea CASEI TIFF. O clădire monument istoric cu o vechime de cel puțin trei secole, pentru restaurarea căreia echipa TIFF lucrează de un an, va deveni din 1 iunie un veritabil centru cultural, punctul cel mai fierbinte pentru invitați, dar și pentru public. Cu o suprafață utilă de peste 1000 m2, CASA TIFF va include săli de lucru și conferințe, spații de vizionări de filme dar și o cafenea-club-restaurant în care pot fi organizate deopotrivă concerte și piese de teatru.

TIFF se va bucura și în acest an de prezența unor nume celebre. Geraldine Chaplin, una dintre figurile distincte ale cinematografiei ultimelor decenii, va primi Premiul pentru întreaga carieră / Lifetime Achievement Award. În onoarea sa, TIFF aduce vineri, 8 iunie, de la 22.30, la Cinema Florin Piersic, un titlu de referință pentru cariera actriței: En la Ciudad sin limites, de Alberto Hernandez. Pentru interpretarea sa, Geraldine a primit în 2003 Premiul Goya pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar.

Claude Lelouch și Mari Törőcsiksunt alte două personalități omagiate la cea de-a 11-a ediție a festivalului, cei doi fiind recompensați de asemenea cu Premiul pentru întreaga carieră / Lifetime Achievement Award. Din filmografia renumitului regizor francez vor rula la TIFF Un bărbat și o femeie/ Un homme et un femme, Unii și alții/ Les uns et les autres dar și documentarul De la un film la altul/ D’un film a l’autre. Mari Törőcsik va fi prezentă la proiecția filmului în onoarea sa Iubire/ Love/Szerelem (r. Károly Makk), miercuri 6 iunie, ora 16:30, la cinema Arta.

Actorul, regizorul şi managerul cultural Ion Caramitru, una dintre cele mai active personalităţi din teatrul şi filmul românesc, va primi Premiul pentru Întreaga Carieră, oferit în fiecare an unei personalităţi din cinematografia autohtonă. Filmul care l-a consacrat în ochii publicului drept unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale, Ştefan Luchian, va fi proiectat în prezența artistului sâmbătă, 9 iunie, de la ora 18:00, la Cinema Florin Piersic.

Pe lângă proiecțiile de filme, programul festivalului cuprinde și o serie de masterclass-uri susținute de nume sonore din industria cinematografică internațională. Jan Harlan, producător executiv al câtorva dintre filmele regizate de Stanley Kubrick, va prezenta proiectul lui Kubrick care nu a devenit niciodată film, Napoleon, lungmetrajul epopeic imaginat de acesta la finalul anilor 1960, ale cărui filmări urmau să aibă loc și în România.

Spectatorii TIFF vor putea afla mai multe despre proiectul monumental al lui Kubrick în cadrul unei întâlniri cu Jan Harlan, dar şi al prezentării dedicate volumului enciclopedic Kubrick’s Napoleon: The Greatest Movie Never Made, lansat în ediție limitată de 1000 de exemplare. Stanley Kubrick și cariera sa constituie tema unui alt masterclass, susținut de data aceasta de Michel Ciment, critic de film, președinte onorific al FIPRESCI, redactor-șef al prestigioasei reviste Positif și membru în Juriul secțiunii Zilele Filmului Românesc.

Alte două masterclass-uri de neratat sunt și cele susținute de Pen-Ek Ratanaruang, unul dintre cei mai talentați regizori din noul val al cinematografiei thailandeze, și Christine Vachon, fondatoarea casei de producție Killer Films.

Evenimentele speciale ocupă și în acest an un loc important la TIFF. Strănepoata lui Georges Méliès, Marie-Hélène Lehérissey, şi fiul ei, Lawrence Lehérissey, vor susţine la castelul Bannfy de la Bonțida Cine-concertul Georges Méliès. Un program exclusiv de filme ale legendarului cineast francez va fi acompaniat live de muzică originală compusă şi cântată la pian de Lawrence Lehérissey. Alături de el, Marie-Hélène Lehérissey va nara povestea, aşa cum se întâmpla în cafenelele de la 1900, la proiecţiile de film.

Un omagiu adus muzicii clasice și celor mai reprezentativi interpreți ai genului, Noseland, de Aleksei Igudesman și Sebastian Leitner, va beneficia de o proiecție specială vineri, 8 iunie, la Cinema Victoria. Filmul, arătat la Cluj în premieră mondială, relatează într-o manieră inedită și plină de umor povestea festivalului de muzică clasică organizat anual în Dubrovnik de celebrul violonist Julian Rachlin. În film apar, printre alții, John Malkovich și Sir Roger Moore.

Unul dintre filmele-reper ale cinematografiei române, Nunta de piatră, în regia lui Mircea Veroiu și Dan Pița, își va sărbători cea de-a 40-a aniversare la TIFF. La patru decenii de la apariția filmului, TIFF îi va reuni pe unii dintre membrii echipei și îi va aduce în fața spectatorilor, care vor avea ocazia rară de a afla povestea uneia dintre cele mai bune producții românești din toate timpurile chiar de la realizatorii ei.

Artistul român comparat adesea cu Marcel Duchamp și curtat de toate marile galerii și muzee din lume, Mircea Cantor, va fi protagonistul unuia dintre evenimentele speciale TIFF 2012. Pentru prima dată, câteva dintre lucrările sale video vor fi proiectate în România, în afara spațiului pentru care au fost concepute inițial, acela al galeriei. Artistul va lua parte la proiecție, publicul din Cluj având ocazia să-l întâlnească și să participe la discuții.

Un alt eveniment special la Festivalul Internațional de Film Transilvania îi va fi dedicat Fundației Arte Vizuale (FAV), care împlinește 20 de ani de la înființare.

Cosmin Bumbutz revine la TIFF cu expoziția Cuba continuă, o selecție de fotografii făcute de artist în cei 4 ani în care a fost în Cuba. Povestea Cubei și a unui popor „izolat și suspendat în timp” este completată de cartea semnată de Elena Stancu, a cărei lansare va avea loc în cadrul festivalului.

Ediția specială cu numărul 3 a revistei AperiTIFF, creată de TIFF în parteneriat cu Institutul Cultural Român din New York și cu sprijinul ICR, îndrăznește, în primul rând, să ridice întrebări asupra legitimității termenului de Nou Val în cinematografia românească a ultimilor 10 ani. Fidelă politicii de promovare a filmului românesc pe piața internațională, revista apare în limba engleză și acoperă în detaliu actualitatea cinematografică a lui 2012, insistând asupra filmelor care se vor putea vedea în

cadrul Zilelor Filmului Românesc de la TIFF, dar și asupra câtorva titluri aflate încă în post-producție,

reflectate prin interviuri cu Marian Crișan, Radu Gabrea, Nae Caranfil, Radu Jude și Tudor Giurgiu.

EducaTIFF– programul de educaţie media şi cinematografică din cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), ajuns la a 4-a ediţie, se va desfăşura în perioada 23 mai – 10 iunie 2012.

Pe lângă programul de proiecţii de film urmate de dezbateri şi continuarea competiţiei locale EducaTIFF – Tineri Critici de Film (adresată elevilor claselor II – XII), organizatorii au pregătit o surpriză cu totul specială: ateliere de film pentru elevi (clasele I – IX) realizate într-un studio de film adus din Danemarca, grație Institutului de Film Danez/ Danish Film Institute. FILM-Y le oferă participanţilor accesul către lumea magică a filmului, introducându-i în zona efectelor speciale şi a poveştilor. În perioada 1-17 iunie 2012, studioul FILM-Y din Danemarca va staţiona în Cluj-Napoca, la Muzeul de Artă.

Platforma educațională a TIFF, inițiată încă de la ediţiile precedente ale festivalului cu EducaTIFF și Let’s Go Digital, este întregită în 2012 de Transilvania Talent Lab (TTL). În perioada 3-7 iunie, 16 oameni pasionaţi de film şi new media vor parcurge toate etapele realizării unui film. Ei vor participa la proiecţii speciale din cadrul TIFF, seminarii şi masterclass-uri despre regie, scenariu, imagine, sunet şi vor avea şansa de a discuta proiectele lor concrete cu specialişti din industria filmului, români şi străini, prezenţi la TIFF.

Un proiect nou în România, menit să promoveze figuri noi în filmul românesc – 10 pentru FILM este lansat la TIFF 2012. 10 dintre cei mai talentați actori de pe scenele din țară, alături de două „tinere speranțe”, care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema-ul românesc vor fi prezentați profesioniştilor din lumea filmului şi publicului, între 7 și 9 iunie, în cadrul Zilelor Filmului Românesc.

Totodată, Competiţia Locală, dedicată atât amatorilor cât şi profesioniştilor din mediul cinematografic clujean continuă şi în acest an, creațiile lor fiind așteptate până pe 15 mai.

Programul complet al festivalului precum și toate noutățile celei de-a 11-a ediții se vor regăsi pe www.tiff.ro. În scurt timp, site-ul va avea un nou „look”. Mai atractiv și mai ușor de utilizat, noul site va fi disponibil și în versiunea de mobil, astfel încât cinefilii vor putea fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în festival.

Posesorii de iPhone-uri și smartphone-uri (Android sau iOS) vor putea avea acces la cele mai importante informații legate de TIFF (program, locatii) prin intermediul unei aplicații speciale, TIFF 2012, ce va putea fi descărcată gratuit.

TIFF TV, platforma video a festivalului, inaugurată în 2011, le va oferi fanilor TIFF, în timpul celor 10 zile de festival, transmisiuni exclusive de la cele mai importante evenimente, reportaje şi materiale dedicate fiecărei zile, materiale de arhivă, retrospective.

Toți cei care vor să știe în orice moment care sunt punctele de atracție TIFF din jurul lor, vor putea folosi o aplicație specială care poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone cu Android, iOS, Symbian sau Blackberry. Aplicația le va arăta pe camera smartphone-ului care sunt punctele de interes din apropiere, ce se întâmplă în acel moment în fiecare dintre ele, ce urmează și, mai ales, cum se poate ajunge acolo. Userul va avea posibilitatea să vadă toate evenimentele și proiecțiile TIFF din Cluj, mărind raza pe care acționează aplicația.

În planul de comunicare al festivalului a mai fost inclusă o aplicație dezvoltată de agenţia Senior Interactive, care duce mai departe conceptul creativ ce-și găsește originile la Săpânța. Aplicația se numește TIFF-ul VESEL și este dedicată tuturor posesorilor de smartphone-uri. Aplicația îi provoacă pe cinefili să găsească în diverse puncte cheie din oraș 30 de trailere ale unor filme din cadrul festivalului. Pentru a putea fi vizionate, trailerele vor trebui „deblocate”. Deblocarea unui trailer se face automat atunci când, folosind aplicația TIFF-ul VESEL, vor fi găsite în locațiile cheie logo-urile TIFF. Fiecare logo TIFF deblochează un trailer, iar 5 trailere diferite îi vor aduce user-ului o șansă în tragerile la sorți pentru cele 50 de premii oferite de TIFF publicului cinefil.

Biletele pentru cea de-a unsprezecea ediţie a festivalului vor fi puse în vânzare începând cu luni 28 mai 2012 la Cinema FLORIN PIERSIC, P-ţa Mihai Viteazul, nr. 11, Cinema ARTA, str. Universităţii, nr. 3, Cinema VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51, Casa de Cultură a Studenţilor, P-ţa Lucian Blaga, nr. 1, Piaţa Unirii, Odeon Cineplex (în incinta Polus Center) şi Casa TIFF, str. Universităţii, nr. 6 (doar pentru invitaţi şi persoanele acreditate). Începând cu acest an, biletele pot fi achiziționate și on-line prin BILET MASTER (www.biletmaster.ro)

Cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc în perioada 1 – 10 iunie, la Cluj-Napoca. O a șasea ediție va avea loc la Sibiu, între 13 și 17 iunie.

Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR). 

Susținut de: Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, Centrul Național al Cinematografiei, Primăria şi Consiliul Local Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Institutul Cultural Român, Institutul Cultural Român din New York, Programul Media al Uniunii Europene

Sponsor oficial: Ursus

Partener festival: Vodafone

Sponsor principal: Terapia Ranbaxy

Maşina oficială: Mercedes Benz

Sponsori: Mastercard, TNT, Volksbank, HBO, JTI, Nikon, E-On, Electrogrup, Compania de Apa Someș, Tenaris Silcotub, Sony, Petrom, Groupama, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, EnergoBit, ODS, Odeon Cineplex, Eximtur

Cu sprijinul: Institutului de Film Danez,  Ambasadei Regale a  Danemarcei, Ambasadei Norvegiei, Institutului Cervantes, Centrului American, Ambasadei Regatului Tărilor de Jos în România, Ambasadei Coreei de Sud,  Ambasadei Statului Israel, Institutului Goethe, Centrului Cultural German Cluj, Institutului Francez Cluj, Ambasadei Suediei, Ambasadei Portugaliei, Centrului Cultural al Republicii Ungare, Institutului Polonez, Unifrance

Parteneri industrie: Kodak, Abis, Digital Cube

Partener tehnic: Benq

Partener tehnologic: Brinel

Partener de promovare: Vitrina Advertising

Cu sprijinul: Trend Communication

Co-producător: TVR 1

Partener de monitorizare: Media Image

Parteneri media: TV5Monde, Kiss FM, Digi 24, Evenimentul Zilei, Zile și nopți, Cinematique, Capital,

Story, Marie Claire, Beau Monde, Decât o revistă, Esquire, Harper’s Bazaar, BeWhere!, TATAIA

Parteneri media online: Cinemagia.ro, Hotnews.ro, Port.ro, Liternet.ro, Studentie.ro, Feeder.ro,

Filmneweurope.com. Filmreporter.ro, Cinefan.ro, Hipmag.ro, Artactmagazine.ro, 121.ro, Clubdiverta.ro, Urban.ro

Parteneri media locali: Transilvania Live, Transilvania Look, Transilvania Tube, Transilvania Reporter, Citynews, TVR Cluj, Realitatea TV Cluj, Monitorul de Cluj, Ziua de Cluj, Filmtett, Cinemarx.ro, Oradecluj.ro, Buzznews.ro, Clujlife.com, Transindex, Radio Cluj, Radio Paprika

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

Secretul lui Raoul Taburin – descoperă-l la cinema, din 23 august

Published

on

 

SECRETUL LUI RAOUL TABURIN/ RAOUL TABURIN,
o poveste fermecătoare despre biciclete și sindromul impostorului, de la scenaristul filmului Amélie

Raoul Taburin este un geniu al bicicletelor. Poate depista orice defecțiune doar folosindu-și auzul. Puțini ar crede că Raoul ascunde un secret care îl bântuie și pe care a tot încercat să-l împărtășească: în ciuda experienței sale de mecanic, Raoul nu-și poate ține echilibrul pe două roți.

Filmul Secretul lui Raoul Taburin/ Raoul Taburin, care va fi lansat în cinematografele din România pe 23 august și distribuit de Independența Film, este o adaptare a romanului grafic realizat de Jean-Jacques Sempé, regizată de Pierre Godeau, pe un scenariu semnat de Guillaume Laurant (Amélie și A Very Long Engagement).

Celebru în Franța în special pentru cartea pentru copii „Le petit Nicolas”, ilustratorul Jean-Jacques Sempé spune despre romanul grafic „Raoul Taburin” că „s-a născut într-un fel deloc spectaculos. Într-o zi, mă gândeam la un proiect de carte. Iubesc bicicletele, am mers toată viața pe bicicletă, mai puțin de când am început să am probleme de sănătate. Însă, înainte, eram călare pe bicicletă indiferent de vremea de afară. Uneori, soseam în vizită ud leoarcă, având o înfățișare de-a dreptul lamentabilă, dar așa se întâmpla. Într-o zi, pentru că mergeam mereu cu bicicleta în Paris, m-am gândit: ce m-aș face eu fără bicicletă în Paris? Și de acolo mi-a venit ideea acestei povești: cea a unui om și a bicicletei sale”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Simte filmul pe pielea ta in format 4DX

Published

on

 

N-ai plecat din oraș în minivacanță?
Simte pe propria piele BA BA BOOM-ul acțiunii la cinema, în format 4DX

Crezi că cele mai tari senzații le trăiești la mare sau la munte? Dacă n-ai plecat din oraș în această minivacanță de Sfânta Maria, hai să îți activezi toate simțurile la cinema.

Știai că tehnologia 4DX combină scaunele high-tech mobile și efectele precum vânt, ploaie, ceaţă, fulgere și mirosuri pentru a te arunca, la propriu, în mijlocul acțiunii timp de aproximativ 2 ore alături de personajele din filmul preferat? Iar în luna august ai 2 motive în plus să te bucuri de experiența 4DX.

Imaginează-ți adrenalina pură care se formează atunci când conduci una dintre cele mai senzaționale mașini din „Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, în timpul unei curse intense. Dar ce spunem noi imaginează-ți, simte pe pielea ta luptele corp la corp, urmăririle și devino copilotul actorului preferat, numai în formatul 4DX disponibil doar la Cinema City. Sau bucură-te de experiența cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri, urmărind aventurile celebrelor păsări nezburătoare şi porcuşorilor verzi din „The Angry Birds Movie 2”.

Bagă viteză la cinema să te bucuri de acțiunea din „Fast & Furious: Hobbs & Shaw” în format 4DX 3D

Adrenalina și efectele din filmul „Fast & Furious: Hobbs & Shaw” se trăiesc la intensitate maximă doar în format 4DX. Scenele de luptă sunt intensificate prin intermediul vibrațiilor scaunelor și, chiar dacă nu îți dorești, vei simți fiecare pumn, fiecare lovitură dată sau primită de adversar. Lumina stroboscopică și vibrațiile puternice ale scaunelor te aruncă direct în mijlocul focurilor de armă, iar aerul cald care îți trece pe la urechi, fumul și ceața care vor acoperi sala de cinema te vor face să te simți în centrul exploziilor puternice. Te vei bucura și de briza tropicală din Insulele Samoa fără să părăsești scaunul de cinema. Și pregătește-te să fii udat în timpul scenelor intense din finalul filmului (cei care nu doresc să se ude pot dezactiva cu ușurință opțiunea de pe scaunul lor). Mișcările dinamice ale scaunelor vor fi și ele perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, astfel încât tu să faci parte din fiecare urmărire periculoasă și să simți vibrația frenetică a fiecărui motor – fie că este vorba despre o super mașină, o motocicletă, un elicopter sau un avion de luptă.

Dwayne „The Rock” Johnson, aka Luke Hobbs, spune: „Abia aștept ca fanii Fast & Furios să vadă filmul în acest format. Nu pot să aleg o singură scenă preferată pentru care merită să vedeți filmul în 4DX. Este vorba despre toate secvențele de acțiune – tot ce implică mașini, motociclete, luptă corp la corp. Însă aș evidenția scena finală – unde ai foc, vânt, ploaie și diferite elemente speciale. Garantez că, la final, veți fi convinși că ați luat cea mai bună decizie de a „simți” acest film în format 4DX”.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=g0cxzFEEWog

Dă-i cu râsete în „The Angry Birds Movie 2” în format 4DX 3D dublat

Cu toții avem nevoie de o porție bună de râs din când în cand, indiferent de vârstă, iar Angry Birds în sala 4DX îți va oferi chiar acest lucru și ceva în plus. Echipa de șoc de pe Insula Pasărilor are parte de o nouă aventură pe o insulă nou descoperită, mai răcoroasă, iar efectele ambientale din sala 4DX și mișcările scaunelor mobile vă vor face să deveniți parte din povestea care se desfășoară pe ecran și să o experimentați cu toate simțurile. Copiii peste 4 ani, însoțiți de părinți, pot urmări cum celebrele păsări nezburătoare şi ticăloșii porcuşori verzi îşi duc lupta la nivelul următor. Pregătiți-vă pentru explozii de lumină, rafale de apă care vor răcori sala de cinema, vânt care vă va șuiera pe la urechi și chiar… zăpadă în mijlocul verii.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=GreP_Hg0za8

Iei premiul și dai filmul la maximum în format 4DX

Nu uita, până la finele lunii august, fiecare vizită la cinema îți aduce un premiu garantat. La Cinema City, iei premiul, dar dai și filmul la maximum cu formatul 4DX, care îți va activa toate simțurile și te va face să te simți parte din film, alături de actorii tăi preferați, așa că ești de două ori mai câștigat. Descoperă mai multe pe stories.cinemacity.ro/stories/cate-bilete-atatea-premii/

Despre Cinema City România
Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdată, la Cinema City din ParkLake București, urmând să fie disponibil curând și în Timișoara. Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Happy Channel – lider de piață pe nișa dedicată femeilor și locul patru în topul all channels cu serialul Ține-mă de mână!

Published

on

 

Marți seara Happy Channel a ocupat locul 4 în top all channels cu un nou episod din serialul Ține-mă de mână!. Conform Kantar Media, în intervalul 20.00-21.01, pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Happy Channel a obținut o audiență medie de 1.5 puncte de rating și o cotă de piață de 5.2 procente. Pe nișa canalelor TV dedicate femeilor, în intervalul mai sus menționat,  Happy Channel a condus detașat în clasament, competitorul său direct obținând în același interval 0.6 puncte de rating și o cotă de piață de 2.1%.

Lansat în vara lui 2018 în Turcia, serialul Ţine-mă de mână! („Elimi Birakma”) se află pe primul loc în topul audiențelor serialelor turcești. Happy Channel  difuzează, în premieră și în exclusivitate pentru România acest serial turcesc  ai cărui protagoniști sunt Alina Boz și Alp Navruz.  În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Serialul ”Ține-mă de mână” poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: