Connect with us

Revista Presei

Festivalul Mamaia 2008, in exclusivitate, la TVR 1

Published

on

Reclame

Festivalul de muzica usoara Mamaia 2008, care isi propune sa adescopere tinere talente, va debuta, joi, pe scena Teatrului de Vara din Mamaia.

16 artisti vor concura la sectiunea Creatie si tot 16 la Interpretare, informeaza site-ul evenimentului.

Festivalul se va desfasura pe parcursul a patru zile. Pe 21 si 22 august, prima parte a spectacolului va fi dedicata concursului de interpretare, urmat de concursul de creatie, a doua parte fiind dedicata unui recital.

Cea de-a treia seara va fi, potrivit organizatorilor, o premiera la Festivalul Mamaia: in prima parte vor avea loc semifinalele pentru cele doua sectiuni, dupa jurizare unii concurenti vor parasi festivalul, iar ceilalti vor mai urca inca o data pe scena.
Ultima seara, 24 august, va fi rezervata Galei laureatilor, urmata de un nou recital. In cele patru seri ale festivalului vor sustine recitaluri Smiley, Mandinga, Directia 5, Parlament, Edict si Replik. [nextpage]

Festivalul Mamaia 2008 va oferi trei premii atat la sectiunea Creatie, cat si la Interpretare: premiul I este in valoare de 1.500 de euro, premiul II – 1.000 de euro si premiul III – 500 de euro.

Trofeul Mamaia 2008 – un autoturism – va fi oferit de Consiliul Judetean Constanta unuia dintre castigatorii locului I la sectiunile Interpretare, respectiv Creatie. La festival va fi acordat si Premiul „Teo Peter”.
Spectacolul, organizat de Consiliul Judetean Constanta si Televiziunea Romana, va fi prezentat de Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending