ANIVERSARE | Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2013 va avea loc in perioada 29 - 31 august - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

ANIVERSARE | Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2013 va avea loc in perioada 29 – 31 august

Published

on

Pregatirile pentru Festivalul Mamaia 2013 au inceput de ieri. Presedintele juriului, Madalin Voicu a explicat pentru ring.ro cum se va desfasura aceasta editie.

“Festivalul-concurs va avea loc in perioada 29-31 august, iar nume importante din muzica usoara care au debutat pe scena de la Mamaia vor fi invitate de organizatori sa reintre in competitie. Noi ii vom contacta pe toti cei care, de-a lungul anilor, au fost castigatori pe scena de la Mamaia, dar vor veni doar cei care sunt disponibili, care nu au alte angajamente. Multi au murit, altii au plecat din tara….” a declarat Madalin Voicu.

Tot Madalin Voicu a mai adaugat ca atat la sectiunea Creatie cat si la Interpretare, vor intra in concurs artisti si piese care au iesit pe primele trei locuri de-a lungul anilor. Practic, va fi competitie intre castigatorii de la Mamaia.

Desfasurarea Festivalului Mamaia de anul acesta a fost pusa sub semnul intrebarii, dupa ce primarul Constantei, Radu Mazare a declarat ca formula actuala a festivalului este invechita si demodata.

Video Credit: videonews.ro

Comentarii

comments

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. alex

    6 august 2013 at 23:19

    editii jubiliare au avut si alte festivaluri… dar nu au amestecat festivitatea in sine cu concurenta talentelor. eurovisionul a implinit 50 de ani… si a suntinut si concursul… si o editie speciala doar a castigatorilor tuturor anilor. dar sa faci o astfel de discriminare refuzandu le altor tineri sansa la lansare ori promovare… e strigator la cer. trebuia o singura noapte a “resuscitatilor”… si in rest sa se tina concursul normal cu cei trecuti de preselectii…. numai in tarisoara asta aveam viziunea “calului”… ca, de! atata putem, nu i asa stimate domn madalin voicu? asemenea aberatie… sa reconcureze concurentii din amurguri indepartate… “grozava” idee….

  2. alex

    6 august 2013 at 23:15

    este o aberatie ceea ce se va intampla anul acesta. practic festivalul va ramane mort… pentru ca piesele de la creatie si solistii de la interpretare vor fi aceiasi “prafuiti” care au “omorat” festivalul. intrebarea este: cum considerati ca aduceti un suflu nou festivalului… daca “utilizati” aceiasi oameni?!?! banal de raspuns….. aceeasi marie… doar ca si a schimbat jupa. este de a dreptul jenant. ce ne facem cu tinerii care sperau sa se inscrie anul acesta la concurs… si care intr adevar sunt revitalizati….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending