Connect with us

Spectacole

Festivalul Mamaia – Gala Laureatilor. Trofeul Mamaia 2008, castigat de galateanca Irina Popa

Published

on

Reclame

Cea de-a 38-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2008, care s-a incheiat duminica seara, a fost castigata de galateanca Irina Popa, concurenta la sectiunea Interpretare.


Una dintre noutatile editiei din acest an a festivalului de la Mamaia a constat in faptul ca Marele Trofeu nu a mai fost acordat unuia dintre cistigatorii premiului I de la sectiunile Interpretare sau Creatie, ci concurentului care a reusit sa cumuleze cel mai mai mare punctaj.

Astfel, Trofeul Mamaia 2008, constand intr-un autoturism Skoda, a fost castigat de galateanca Irina Popa, care a interpretat piesa „Pentru dragostea ta”, compusa de Adrian Ordean.

La sectiunea Interpretare, premiul I a fost castigat de Minodora Dedis, din Galati, locul al II-lea i-a fost acordat Ralucai Nistor, din Deva, iar pe locul al III-lea s-a clasat Ligia Moldovan, din Cluj.
Pe locul I la sectiunea Creatie s-a situat piesa „Da-mi o bere”, muzica Mihai Alexandru. Pe locul al II-lea s-a clasat piesa „Viata in doi”, semnata de Dan Helciug, iar locul al III-lea a revenit piesei „Prima zi fara tine”, compusa de Sergiu Daraban.

Premiul de popularitate a fost castigat de Brigitta Balogh, care a interpretat piesa „Spune-mi daca vrei”, compusa de Gabriel Baruta, premiul „In memoriam Teo Peter” a ajuns la trupa Conexiuni, iar premiul Fundatiei „Ion Voicu” i-a revenit compozitorului Viorel Gavrila, cel care a dirijat big band-ul festivalului.

Premiul presei a fost obtinut tot de castigatoarea Trofeului Mamaia 2008, Irina Popa. Societatea Romana de Radiodifuziune a oferit premiul special la sectiunea Creatie melodiei „Du-ma”, compusa de Marian-Bogdan Tascau, in timp ce premiul special la sectiunea Interpretare a fost acordat Oanei Nicut, din Dolj.

Gala laureaţilor a festivalului Mamaia i-a adus pe Cei mai buni interpreţi şi creatori de muzică uşoară ai momentului pe podiumul festivalului si au primit recunoaşterea juriului. Organizatorii consideră că a fost cea mai reuşită ediţie a acestui eveniment de tradiţie de pe litoral.

Evenimentul a fost trasmis in direct pe TVR 1 si TVR International, astfel a fost psobila vizionarea festivalului in toata lumea.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. puiu

    3 septembrie 2008 at 20:59

    bravo , VLAD CRETZU- SUPERMARKET !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV5 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending