Festivalul Mamaia - Gala Laureatilor. Trofeul Mamaia 2008, castigat de galateanca Irina Popa - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Festivalul Mamaia – Gala Laureatilor. Trofeul Mamaia 2008, castigat de galateanca Irina Popa

Published

on

Cea de-a 38-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2008, care s-a incheiat duminica seara, a fost castigata de galateanca Irina Popa, concurenta la sectiunea Interpretare.


Una dintre noutatile editiei din acest an a festivalului de la Mamaia a constat in faptul ca Marele Trofeu nu a mai fost acordat unuia dintre cistigatorii premiului I de la sectiunile Interpretare sau Creatie, ci concurentului care a reusit sa cumuleze cel mai mai mare punctaj.

Astfel, Trofeul Mamaia 2008, constand intr-un autoturism Skoda, a fost castigat de galateanca Irina Popa, care a interpretat piesa „Pentru dragostea ta”, compusa de Adrian Ordean.

La sectiunea Interpretare, premiul I a fost castigat de Minodora Dedis, din Galati, locul al II-lea i-a fost acordat Ralucai Nistor, din Deva, iar pe locul al III-lea s-a clasat Ligia Moldovan, din Cluj.
Pe locul I la sectiunea Creatie s-a situat piesa „Da-mi o bere”, muzica Mihai Alexandru. Pe locul al II-lea s-a clasat piesa „Viata in doi”, semnata de Dan Helciug, iar locul al III-lea a revenit piesei „Prima zi fara tine”, compusa de Sergiu Daraban.

Premiul de popularitate a fost castigat de Brigitta Balogh, care a interpretat piesa „Spune-mi daca vrei”, compusa de Gabriel Baruta, premiul „In memoriam Teo Peter” a ajuns la trupa Conexiuni, iar premiul Fundatiei „Ion Voicu” i-a revenit compozitorului Viorel Gavrila, cel care a dirijat big band-ul festivalului.

Premiul presei a fost obtinut tot de castigatoarea Trofeului Mamaia 2008, Irina Popa. Societatea Romana de Radiodifuziune a oferit premiul special la sectiunea Creatie melodiei „Du-ma”, compusa de Marian-Bogdan Tascau, in timp ce premiul special la sectiunea Interpretare a fost acordat Oanei Nicut, din Dolj.

Gala laureaţilor a festivalului Mamaia i-a adus pe Cei mai buni interpreţi şi creatori de muzică uşoară ai momentului pe podiumul festivalului si au primit recunoaşterea juriului. Organizatorii consideră că a fost cea mai reuşită ediţie a acestui eveniment de tradiţie de pe litoral.

Evenimentul a fost trasmis in direct pe TVR 1 si TVR International, astfel a fost psobila vizionarea festivalului in toata lumea.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. puiu

    3 septembrie 2008 at 20:59

    bravo , VLAD CRETZU- SUPERMARKET !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending