Festivalul Naţional de Folclor „Strugurele de Aur”, în direct la TVR 3 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Festivalul Naţional de Folclor „Strugurele de Aur”, în direct la TVR 3

Published

on

Cei mai îndrăgiţi interpreţi ai muzicii populare româneşti, dar şi tinere talente în curs de afirmare se vor regăsi, în perioada 12-14 septembrie, pe scena Festivalului Naţional de Folclor „Strugurele de Aur” 2013 din Alba-Iulia. Evenimentul, ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, va fi transmis în direct la TVR 3 şi online, pe TVR+, şi preluat, pentru românii din afara graniţelor ţării, de TVR Internaţional.

Desfăşurat la Alba Iulia şi Jidvei, festivalul concurs „Strugurele de Aur” este o sărbătoare a cântecului românesc, un eveniment de înaltă ţinută artistică. Şi în acest an, la Alba Iulia se vor întâlni, pe parcursul celor două zile de concurs, tineri interpreţi din diferite zone ale ţării, vedetele de mâine ale folclorului nostru.

Cei mai buni dintre ei vor fi premiaţi la Gala Laureaţilor, sâmbătă, 14 septembrie, într-un spectacol eveniment, realizatoarea TVR Marioara Murărescu fiind preşedinte de onoare al juriului. Pe tot parcursul festivalului, Orchestra Naţională Jidvei România, condusă de Stelian Stoica, va fi alături de concurenţi şi de artiştii consacraţi.

În cadrul Festivalul Naţional de Folclor „Strugurele de Aur” vor susţine recitaluri laureaţi ai ediţiilor precedente şi mari interpreţi ai cântecului românesc. Marioara Murărescu va prezenta în emisiunea Tezaur folcloric, pe parcursul mai multor ediţii, recitaluri şi momente de excepţie ale festivalului.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending