Festivalul Saga din București, trei zile și trei nopți de distracție - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Festivalul Saga din București, trei zile și trei nopți de distracție

Published

on

Iubitorii de muzică EDM și tehno se pot bucura de experiența SAGA Festival si azi in ultima zi a aevenumentului cu un line-up complex ce include un numar important de artiști cunoscuți la cele mai mari festivaluri din lume.

Pe scena principală SAGA Festival au si vor mai urca : Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz.

Pentru scena tehno/house. Adam Beyer, ADIN, Amelie Lens, ANNA, ARTBAT, Baggi, Carl Cox, Chris Liebing, Deborah de Luca, Denis Sulta, Dubfire, Eli Brown, Enrico Sangiuliano, Fisher, Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn, Joyhauser, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, Meduza, Monika Kruse, Reinier Zonneveld (Live), Solardo, Sonny Fodera, Spartaque, Umek.

De asemenea, DJi de prestigiu din România se alătură SAGA Music Festival: Adrian Eftimie, Andre Rizo, DJ Andi, Dobrikan, Gino Manzotti & Maxx, Mahony, Manuel Riva, Mario Persic, No Parachute, Optick, Popovici, Rosario Internullo și Vanotek.

Astazi , fiind si ultima zi de festival, accesul publicului se va face de la ora 14 pana in miez de noapte la ora 2.00.

Pentru a evita aglomeraţia şi a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanţii care au peste 18 ani şi un abonament General Access îşi pot ridica în avans brăţările. Toate detaliile sunt disponibile aici.

Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, şi brăţara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

Pentru a facilita întregul proces de verificare şi a obţine preţuri reduse pentru festivalieri la testele COVID, SAGA Festival a încheiat un parteneriat cu Complet Medical. Astfel, înainte de a primi brăţările de festival, participanţii vor trebui să: prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival) prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10-12 septembrie.

Advertisement

Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore Preţurile pentru testele PCR sau antigen realizate în centrele Complet Medical sunt de 200, respectiv 40 RON. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending