Connect with us

Emisiuni

Fetele pretentiosilor chefi, invitate la Top Chef

Published

on

 Competiţia „Top Chef” se apropie cu paşi repezi de final, motiv pentru care cei trei juraţi, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, le pregătesc celor şase concurenţi rămaşi în competiţie probe tot mai dificile. Una dintre provocările ediţiei a fost să gătească meniul petrecerii surpriză pusă la cale de echipa „Top Chef” pentru Cleopatra Stratan. Printre cei 30 de invitaţi s-au numărat şi fiica lui Chef Nicolai, Ilona, şi a lui Chef Hadad, Lipaz.

Fiicele celor doi membrii ai juriului sunt mari fane ale Cleopatrei Stratan, astfel că, ele au fost prezente la petrecerea fiicei lui Pavel Stratan. Evenimentul nu a fost un moment special doar pentru sărbătorită, ci şi pentru Chef Nicolai Tand şi Chef Joseph Hadad pentru că puţine sunt zilele în care ei pot veni la serviciu cu copiii lor. Prezenţa Ilonei şi a lui Lipaz în competiţia „Top Chef” i-a determinat pe Chefi să fie mai îngăduitori, drept pentru care preparatele concurenţilor au primit numai laude.

Întreaga petrecere va putea fi urmărită la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla dacă preparatele gătite de concurenţi au fost pe placul celor 30 de copii aflaţi la petrecerea Cleopatrei Stratan.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending