Connect with us

Emisiuni

Fiecare membru al juriului a fost de mic un „Next Star”

Avatar

Published

on

Începând din 16 septembriei, de la 20:30, Maria Cârneci, Lora, Vasile Muraru, Pepe și Connect-R trebuie să decidă cine are cele mai multe șanse să devină cel de-al patrulea „Next Star” al României. Alegerea nu e niciodată una ușoară, nu doar pentru că cei mici sunt unul mai talentați decât altul, ci și pentru că ei și-au descoperit talentul cu care au fost înzestrați la o vârstă foarte fragedă și pot înțelege toate emoțiile pe care le trăiesc concurenții.

Maria Cârneci a fost binecuvântată cu talent, dar și cu un om care a crezut în menirea ei și a susținut-o exact atunci când a avut cea mai mare nevoie.

„Eu am făcut liceul departe de părinți. Când am aflat de preselecțiile pentru singurul concurs de muzică populară televizat de atunci, Floarea din grădină, nu am avut posibilitatea să merg la Râmnicu Vâlcea. Diriginta mea mi-a dat bani și m-a însoțit până acolo. Am trecut toate etapele și am câștigat acel concurs. Eu de asta știu că nu contează că nu provii dintr-o familie înstărită. Dacă îți place ceea ce faci și ești hotărât, se va găsi mereu o cale. Eu, de când mă știu, am iubit tradiția și muzica populară.”, a povestit Maria Cârneci.

Primul fan al Lorei a fost chiar tatăl ei, cel care îi cânta în strună artistei încă de când ea avea 3 ani.

„Tata mă urca pe un scaun sau pe cel mai înalt obiect din casă, iar eu cântam la aprinzătorul de la aragaz, pe post de microfon”, își amintește amuzată Lora. „La patru ani, când eram la grădiniță, am cântat prima dată pe o scenă adevărată. „Hit-ul” era Are mama o fetiță cât un ghemotoc.”, mai dezvăluie artista.

Lora a știut că vrea să fie cântăreață și, deși vreme de doi ani a părăsit lumea artistică, pentru că mama ei nu era de acord, până la urmă a muncit și a făcut toate sacrificiile pentru a-și urma marele vis.

Un basm rusesc i-a transformat viața lui Vasile Muraru intr-una de poveste.

„Am vrut să mă fac actor după ce am văzut primul film la noi în sat, un basm rusesc”, își amintește maestrul. „Apoi au urmat serbările școlare, iar primul rol important a fost Nică al lui Ștefan Apetrei, din „Amintiri din copilărie”. După ce a apărut televizorul și la noi în sat, am început să imit tot ce vedeam acolo. Mergeam cu vacile la păscut și eu interpretam toate personajele pe care le cunoșteam, făceam spectacol și acolo.”, mărturisește Vasile Muraru.

Pepe cântă de pe la șase ani, însă abia la nouă ani, în timpul unei petreceri de familie, și-a luat inima-n dinți și a cântat alături de instrumentiștii de pe scenă.

„Am studiat atent toată seara ce se întâmpla pe scenă și am cântat o melodie pe care o știam. Apoi am început să tot cânt prin casă, prin fața blocului. Pe vremea aia era mai greu, nu prea aveai expunere, nu exista Internet. Pe la 15 ani m-am apucat serios de studiat muzica și abia după 17 ani am început să merg la festivaluri.”, povestește Pepe.

Din clasa I până în clasa a IV-a, artistul a avut o responsabilitate importantă: „împreună cu o colegă, dădeam tonul Imnului de Stat zi de zi”, mai spune Pepe.

„Mi-am descoperit talentul pe la 8, 9 ani, când am fost selecționat în grupul Primăvara.”, mărturisește și Connect-R.

Next Star2

 Foto credit: Antena 1

Comentarii

Emisiuni

ROMANII AU TALENT, lider de audienta cu un golden buzz de 10

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”Un copil perfect” a reușit să obțină cel de-al zecelea golden buzz în sezonul de #un10perfect!

 

Și în cea de-a noua ediție a sezonului, concurenții le-au demonstrat juraților că pasiunea lor îi poate ghida spre cele mai înalte scene. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu s-au bucurat de fiecare moment și le-au oferit celor care au venit în fața lor unele dintre cele mai frumoase comentarii: ”Ce partitură grea, ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, ”Mi-a plăcut expresivitatea ta, mi-a adus aminte de o meserie dificilă: mim”, ”M-ai fascinat!”.

 

Siena Vușcan, o puștoaică de 10 ani, născută în America, crescută la Cluj și care a petrecut ultimii 5 ani în China, a fost minunea serii. ”Îmi place să urc pe scenă, îmi plac luminile, oamenii care mă ascultă”, a declarat Siena. Și acest lucru s-a văzut din prima secundă în care a început să cânte, iar Andra nu a stat pe gânduri – a apăsat ultimul golden buzz din acest sezon. Laudele nu au contenit pentru mica artistă: ”Atâta lumină, atâta talent în ceea ce face”, a spus Florin Călinescu, completat de Mihai Petre: ”O minune, un copil perfect”.

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.8 puncte de rating și 43.3% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 3.3 puncte de rating și 9% share.

 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Assa Dance, Olivia Alexandru, Chișinău Youth Orchestra, George Goia, Rebecca Bumputu și Barnabas Magyar, Trupa de balet ”Ovidiu Danci”, Simona Bucur, Flux-Street Workout, Scarface, Anna Valfsson și Slava Ruza, Ioan Deaconu și Frederick Ion van Staden sunt concurenții care au obținut 3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă.

 

”Orice om ar trebui să-și urmeze pasiunea, să facă ceva pentru sufletul lui”, a spus Mihai Petre la finalul unui număr. Vinerea viitoare, de la 20:30, Românii au talent rămâne locul de întâlnire al celor care sunt deciși să-și arate pasiunea în fața telespectatorilor!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, concurenții își spun poveștile de viață, prin momentele pregătite, pe scena Românii au talent!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi din nou locul de întâlnire al concurenților cu visuri mari și ani de muncă și așteptare în spate. Unii dintre ei își vor dori să demonstreze că au depășit problemele pe care le-au avut: ”Am fost marginalizat, mă duceam la școală plângând, adormeam la fel”, în timp ce alții își vor propune să fie un exemplu pentru spectatori: ”Vreau să demonstrez că se poate, indiferent de vârstă și să motivez!”. Cu toții vor oferi un spectacol de #un10perfect!

O fostă concurentă Vocea României Junior, finalistă în echipa Innei în urmă cu doi ani, va urca pe scenă cu un mesaj surprinzător: ”Am renunțat la canto pentru școală. Am repetat acasă pentru a mă redescoperi”. Andra o va recunoaște încă de la apariție, însă ce va crede despre prestația ei, aflăm vineri seara.

Și de această dată, tinerii vor demonstra că viitorul le aparține. O concurentă care iubește muzica le va arăta juraților că deși s-a pregătit mereu la pian, pasiunea descoperită de curând, pentru cântat este cea care îi poate aduce succesul. ”Ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, va declara Andra la finalul momentului!

La 47 de ani, un concurent se va întoarce după 12 ani petrecuți în Spania pentru a arăta tuturor ceea ce a învățat acolo – flamenco! Povestea lui este una emoționantă, la 35 de ani, după un curs de dans, a luat decizia de a se muta în Madrid pentru a fi aproape de flamenco, dansul care-l fascina. Acum visează să revină acasă și să-și deschidă academia lui. Dacă îi va convinge pe jurați, vom descoperi vineri.

Un moment care îi va impresiona pe prezentatori, jurați și toți cei prezenți în sală va obține ultimul golden buzz din acest sezon! Cine va fi și ce alte surprize își vor face loc pe scena talentului, putem vedea vineri, de la 20:30, în cea de-a noua ediție a sezonului 10!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0