sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVFierbințenii se vor confrunta cu o nouă problemă: „Stă la el în...

  Fierbințenii se vor confrunta cu o nouă problemă: „Stă la el în curte, ridică drona și spionează oamenii din sat” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

  Un nou început de săptămână, un nou episod din serialul care transformă serile românilor în momente pline de umor și voie bună. Marți seară, de la ora 20:30, românii nu au ratat niciun minut din serialul lor preferat. Episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență.

  Robi nu a vrut să recunoască boacăna făcută nici în ruptul capului și a încercat să găsească o metodă de scăpare, însă scuza lui nu a fost plauzibilă. „S-a dat drona de perete”, i-a spus acesta primarului. Totuși, Vasile a găsit metoda perfectă pentru a se răzbuna pe polițist: acesta l-a urmărit pe Robi peste tot prin sat… cu ajutorul dronei!

  Afacerea lui Bobiță a luat amploare, iar din ce în ce mai mulți bărbați din Fierbinți doresc să aibă parte de ședințe de terapie cu Gianina: „A zis că te primește, dar vezi că ai 10 secunde!”, i-a spus Bobiță lui Giani, care a venit la psiholog fără programare. Însă ce nu știu pacienții este că Gianina pune același diagnostic tuturor și folosește aceeași replică… indiferent de caz: „Niciunul nu te-a iubit”, a tras aceasta concluzia în urma spuselor fiecărei persoane care i-a trecut pragul cabinetului.

  Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.1 puncte de rating și 28.5% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2, ANTENA 1 care avea doar 7.6 puncte de audiență și 24.0% share.

  De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:05, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

  În această seară, locuitorii din Fierbinți vor fi revoltați. Motivul? „Vasile n-are ce face. Stă la el în curte, ridică drona și spionează oamenii din sat”, va spune Dalida vizibil deranjată. Rămâne de văzut cine va avea ac de cojocul primarului. Între timp, Brânzoi va urma sfatul lui Giani și Rață, și va merge și el la doamna doctor psiholog din sat pentru a-și îndrepta cel mai mare defect pe care îl are: obsesia pentru muncă. Dacă acesta va găsi explicații în urma ședințelor de terapie ținute cu Gianina, vom afla în doar câteva ore.

  Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente