Connect with us

Emisiuni

Fii pilot într-o super călătorie în lumea tehnologiei în ultimele ediții iLike IT și Superspeed la PRO TV din acest sezon!

În acest weekend, telespectatorii vor putea urmări ultimele episoade din cea mai populară emisiune de tehnologie din România, iLike IT, și cea mai urmărită emisiune auto, Superspeed la PRO TV.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc în weekend ultima ediție iLike IT din acest sezon. Creatorii unuia dintre cele mai cunoscute canale de YouTube din România, un interviu exclusiv cu Jimmy Wales, cofondatorul Wikipedia, și Farming Simulator, unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru mobil, toate acestea vor fi prezentate sâmbătă dimineață, de la ora 10:00.

Ionuț Chiperi și Andreia Galeș, realizatorii vlogului de călătorie „Haihui în doi”, vin în platoul iLike IT pentru a vorbi despre efortul din spatele celor 600 de videoclipuri prezente pe canalul lor de YouTube. Cei doi au făcut ocolul planetei în 152 de zile și reușesc să se mențină în topul canalelor de călătorie din România prin foarte multă documentare, filmări, zeci de ore de montaj și ultimele apariții în materie de gadgeturi. 

Telespectatorii emisiunii iLike IT vor putea afla direct de la sursă povestea comunității Wikipedia, succesul longevității sale, dar și felul în care colaboratorii săi sunt motivați pe termen lung: „Am avut un început modest, am început să scriem enciclopedia (…) Acum avem al cincilea cel mai vizitat site din lume, disponibil în peste 300 de limbi. În fiecare lună, Wikipedia este accesat de peste două miliarde de dispozitive”, va declara Jimmy Wales, cofondatorul Wikipedia, într-un interviu exclusiv.

Tot sâmbăta aceasta, de la ora 10:30, Costin Giurgea turează motoarele la maximum în ultimul episod din acest sezon Superspeed la PRO TV.

„N-am stat să adunăm câți cai-putere au fost în total în acest sezon SuperSpeed, dar ceva ne spune că în ultima ediție am adunat mai mulți ca niciodată: peste 2.200! Peste 1.600 au venit de la motoarele celor trei mașini pe care le-am dat pe mână unor invitați speciali — trei echipe care s-au însărcinat cu explorarea performanței tehnologice de care ne bucurăm în zilele astea”, a spus Costin Giurgea care, alături de colegii săi Andrei Știrbu și Andrei Crăciun, au pregătit o ultimă ediție incredibilă. Toate aceste exclusivități pot fi văzute sâmbătă de la ora 10:00, la iLike IT și de la 10:30, la Superspeed la PRO TV. Emisiunile sunt disponibile și pe VOYO.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV5 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending