”Fii schimbarea”, o companie marca ”Focus”. Daniel Leş, pribeagul pe care olăritul l-a readus acasă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Campanie TV

”Fii schimbarea”, o companie marca ”Focus”. Daniel Leş, pribeagul pe care olăritul l-a readus acasă

Published

on

Transformarea uluitoare a tânărului fără niciun rost pe lume în artistul apreciat de întreaga Europă va fi adusă în casele telespectatorilor, duminică la „Fii tu schimbarea!”, o campanie marca „Focus”.

Daniel Leş, a crescut într-o familie de artişti, iar după Revoluţie a părăsit România. A revenit din pribegie după doar câţiva ani şi a început să-şi câştige existenţa la limita legii. Olăritul l-a ajutat să regăsească viaţa cinstită şi să devină unul dintre cei mai apreciaţi artişti şi ceramişti din Europa.

Daniel Les 2

Am fost un rebel, mi-am folosit talentul în a falsifica paşapoarte. A fost o perioadă din viaţa mea în care am fost împins să fac lucrul acesta”, îşi aminteşte Daniel Leş de vremurile în care nici nu visa că o să devină expozant în marile muzee europene. Cine l-a ajutat să ajungă aici? „Bătălia cu ispita a fost câştigată de draga mea doamnă. Şi-a lăsat familia pentru un biet artist. De fapt, nici artist nu mă puteam numi. Doar pletele erau de mine ”, mai spune artistul care, an de an, reface Drumul Crucii, supliciul la care a fost supus Iisus Christos înainte de răstignire.

Daniel Les

Tinereţea zbucuimată a fost o lecţie importantă pentru meşterul din Baia Sprie. Acum se înconjoară de copii pentru a duce mai departe tradiţia olăritului.

Despre puterea binefăcătoare a transformării, aflaţi mai multe duminică, 5 octombrie, la „Fii tu schimbarea!”, de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending