Connect with us

Spectacole

FILDAS Trading şi CATENA HYGEIA – TRUE LEADERS by ICAP România!

Published

on

ICAP România, membră a ICAP Group, cel mai important grup de informaţii de afaceri din Sud-Estul Europei şi una dintre puţinele companii din Europa acreditate de Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare şi Piete ca “Agenţie de Credit Rating” a organizat cea de-a doua ediţie a ceremoniei “True Leaders”.

 

Instituţia “True Leaders” premiază companiile de top din România care au reuşit să se remarce prin îndeplinirea simultană a patru criterii obiective: să se afle printre primele 500 de companii din România în funcţie de profitabilitate (EBITDA pentru 2016), să aibă o creştere a numărului de angajaţi (2016 vs 2015), să aibă un risc de creditare scăzut (ICAP Credit Score de la A1 la B2) şi să fie lideri in industria lor.

 

La ceremonia de decernare a premiilor „True Leaders” pentru anul 2016, eveniment găzduit de Stejarii Country Club, FILDAS Trading şi CATENA HYGEIA au fost reprezentate de doi dintre managerii de vârf ai Grupului, Lavinia Heihal şi Adriana Pârvu.

 

FILDAS Trading a fost desemnată TRUE LEADER cu EBIDTA de 114 milioane de RON, cu o creştere a numărului de angajaţi de 9% şi un rating ICAP A2, iar la categoria Foreign Investement, CATENA HYGEIA este TRUE LEADER, cu EBIDTA de 27 milioane de RON, o creştere a numărului de angajaţi de 14% şi un rating ICAP A2. De remarcat faptul că anul trecut, FILDAS Trading, lideră a industriei Pharma a fost TRUE LEADER pentru anul 2015.

 

Evenimentul a fost moderat de Virgil Ianţu, iar gazde au fost Nikitas Konstantellos, President & CEO ICAP Group şi Alexandra Predeanu, Contry Manager ICAP România. Printre invitaţi s-au numărat şi Paula Pîrvănescu, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat care a vorbit despre „Situaţia mediului de afaceri din România”, echipa „Business Review” – Foreign Investor Award, în frunte Ovidiu Poşircă, Senior Editor, alături de zeci de oameni de afaceri, preşedinţi şi directori de mari companii, marea majoritate laureaţi ai Galei de decernare a premiilor “True Leaders” pentru anul 2016.

 

Advertisement

Ratingul ICAP prezinta o estimare a calităţii de creditare a companiilor, cu privire la capacitatea de rambursare şi/sau a riscului de faliment într-un orizont de timp de un an. Această apreciere se bazează pe analiza informaţiilor comerciale, financiare şi tranzacţionale prezente în sursele oficiale şi pe compararea companiei evaluate cu cele din sectorul de activitate relevant.

 

Prin aceste evenimente vrem să sărbătorim antreprenoriatul sănătos şi practicile pozitive de afaceri în România! – spunea Alexandra Predeanu, Country Manager ICAP România la prima ediţie. „Scopul nostru este acela de a recunoaşte public şi de a promova campaniile care au reusit să iasă în evidenţă, răspunzând simultan criteriilor stabilite de ICAP, singura instituţie din România ce premiază companiile care au îndeplinit aceste criterii în mod obiectiv, fără intervenţia opiniei subiective a unei comisii sau rezultatele unui studiu deschis. Felicitări tuturor companiilor premiate pentru rezultatele extraordinare!”.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending