Connect with us

Filme

Film Mania este noua destinație TV pentru cinefilii din România

Published

on

Reclame

FilmMania a fost lansat în cadrul portofoliului de filme al AMC Networks International Central and Northern Europe [AMCNI CNE] în selecția mai multor operatori majori de televiziune cu plată prin intermediul rețelelor de cablu digital și prin satelit.

Noul canal de televiziune a pregătit o mulțime de surprize pentru iubitorii artei cinematografice, din toate genurile posibile, cu distribuții formate din vedete internaționale cunoscute și îndrăgite, dar și personaje nemuritoare, care au făcut deja istorie. Cu un program divers care include producții din toate genurile cinematografice, FilmMania promite o experiență fără egal!

În luna mai, noua televiziune oferă un maraton de filme care au lăsat o amprentă semnificativă în istoria cinematografiei. Fără întreruperi comerciale, telespectatorii vor putea savura operele cinematografice în cel mai pur stil, exact cum merită fiecare scenă.

Din filmele lunii, telespectatorii se vor putea delecta cu:

”Desperado” cu Antonio Banderas, o poveste captivantă de acțiune și dramă, în 4 Mai, ora 22:00. Banderas interpretează un mariachi fără nume, în căutarea răzbunării împotriva liderului cartelului de droguri, Bucho. Cu ajutorul unor aliați neașteptați, el trăiește aventurile pe care altădată le cânta.

În 7 Mai, de la ora 20:00 intră pe micul ecran „G.I. Jane„, interpretat magistral de Demi Moore, un film care a redefinit forța și curajul feminin.

Apoi vineri, 10 mai, de la ora 18:35, „Fantomas vs. Scotland Yard” e recomandarea de neratat. Producția clasică franțuzească îi are pe Louis de Funès și Jean Marais în rolurile principale și este despre cei mai buni oameni ai Franței – un jurnalist curajos și un comisar extrem de energic – se luptă cu urmele unei minți criminale misterioase. 

Jumătatea lunii, pe 15 mai, de la ora 20:00, regina își ocupă locul de cinste pe ”tronul” FilmMania. „Elisabeth” este producția care dezvăluie călătoria impresionantă prin viața reginei Elisabeta I a Angliei.

FilmMania nu este doar despre acțiune și dramă, ci și despre comedii savuroase! În data de 19 mai, de la ora 19:55, filmul ”Ce-și doresc femeile” descrie o explorare amuzantă și introspectivă a dinamicii de gen. Prin superputerea lui Nick, interpretat de Mel Gibson, de a auzi gândurile femeilor, se creează situații extrem de amuzante. 

Ultima parte .a lunii este dedicată acțiunii! În 25 mai, de la ora 19:55, ”Karate Kid” spune povestea și aventura unui adolescent în lumea artelor marțiale.

Ziua următoare, pe 26 mai, de la ora 20:35, filmul „Ciocu’ mic” (Ruby & Quentin), prezintă un duo comic neașteptat. Cu Gerard Depardieu și Jean Reno în rolurile principale, filmul garantat va aduce cu sine o explozie de râsete, dar și multă acțiune!

Ziua de 27 mai o dedicăm unui basm pentru copii, povestită pentru adulți. De la ora 22:00 „Albă ca zăpada – o poveste întunecată” este filmul serii ce vă va da fiori! O reinterpretare intrigantă a poveștii clasice, va ține telespectatorii cu ochii la micul ecran. 


Finalul lunii este epic! Pe 30 mai, de la ora 20:15 ”Ultimul Mohican”, producție premiată cu Oscar, spune o poveste despre dragostea trascedentală, într-o epocă greu încercată, care are loc în coloniile americane.

FilmMania nu este doar un canal de televiziune, ci o fereastră către lumea filmului, unde fiecare seară este o sărbătoare a celor mai frumoase producții din toate timpurile! 

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI) Europa Centrală și de Nord, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment și programe apreciate care ajung la abonați în peste 130 de țări și teritorii. AMCNI cuprinde mărci globale, precum și canale populare, recunoscute la nivel local, în diverse genuri de programe. Pentru mai multe informații, vizitați: www.amcnetworksinternational.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending