Connect with us

Film

Film Now continuă seria premierelor TV în luna august

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Film Now continuă seria premierelor în luna august cu aclamatul „1917: Speranță și moarte”. Filmele de acțiune „Gangsteri cu stil”, „Ip Man 4”și „Maestrul Z: Moştenirea lui Ip Man” și comedia „Complet străini” mai sunt printre titlurile lunii august.

 

Renumitul regizor și coregraf de arte marțiale, Yuen Woo-Ping, adună o distribuție nemaipomenită pentru un spin-off al seriei Ip Man, reușind o producție valoroasă. În „Maestrul Z: Moştenirea lui Ip Man”, Michelle Yeoh, Dave Bautista, Tony Jaa și Max Zhang fac o demonstrație de stil Wing Chun, deopotrivă pe placul fanilor genului și al criticii de film. Învins de maestrul Ip, expertul în arte marțiale Cheung Tin Chi (Zhang Jin) încearcă să ducă o viață normală în Hong Kong, alături de fiul său, dar asta se dovedește imposibil. Urmăriţi un film plin de acţiune, duminică, 2 august, de la ora 20:00, în premieră pe micile ecrane la Film Now.

 

Duminică, 09 august, de la ora 20:00, Donnie Yen reia pentru a patra și ultima dată rolul lui Ip, legendarul maestru de Wing Chun – mentor al lui Bruce Lee,  în marea finală a acestei serii de arte marțiale. După moartea soției, relația lui Ip cu fiul său se înrăutățește. La fel și starea lui de sănătate. Diagnosticat cu cancer, Ip Man hotărăște să plece în Statele Unite, pentru ca fiul lui să poată avea un viitor mai bun, dar și pentru a oferi ajutor studentului său, Bruce Lee, care și-a deschis o școală de arte marțiale în San Francisco. Însă tensiunile cu maeștrii locali kung fu sunt mari, iar discriminarea rasială e mai adânc înrădăcinată decât se aștepta. Aceasta va fi ultima mare confruntare a legendarului Ip Man.

 

Duminică, 16 august, de la ora 20:00, în premieră pentru România, telespectatorii sunt invitați la o comedie cu gangsteri Cockney, în cel mai pur stil Guy Ritchie. Fanii „Lock, Stock and Two Smoking Barrels” și „Snatch” vor iubi „Gangsteri cu stil” / „The Gentlemen” – noua poveste care creează dependență. Mickey Pearson e un american care și-a construit la Londra afaceri nu tocmai curate. Dar când se află că vrea să iasă din schemă, între competitori pornește un război ce nu duce lipsă de intrigi, șantaj şi amenințări.

Gangsteri cu stil” are o distribuție cum numai regizori de talia lui Guy Ritchie pot aduna pe același platou de filmare. Cele 115 milioane de dolari în box-office fac din The Gentlemen” una dintre producțiile cu cele mai mari încasări de anul acesta.

 

Vineri, 21 august, de la ora 20:00, Film Now își așteaptă telespectatorii cu o nouă premieră, o comedie aparte: Complet străini / „Perfetti Sconosciuti. În filmul regizorului italian Paolo Genovese, șapte prieteni se întâlnesc la cină. Se cunosc din copilărie și unii formează astăzi cupluri. Dintr-o discuție în alta, hotărăsc să joace un joc care să demonstreze dacă au sau nu secrete unii față de ceilalți. Pe durata serii, își vor pune toate telefoanele pe masă, ca să asculte orice apel și să citească orice mesaj. Ce pornește ca o glumă se transformă într-o catastrofă, pe măsură ce tot mai multe secrete ies la iveală.

 

În luna august, Film Now continuă seria premierelor pe micul ecran, cu o capodoperă a filmului de război, 1917: Speranță și moarte”. În Primul Război Mondial, Frontul de Vest a reprezentat principalul teatru de luptă și cel mai crunt dintre ele: o linie de demarcație aproape nemișcată pe harta Europei, ce a făcut milioane de victime. Regizorul Sam Mendes transpune întreaga oroare a istoriei, plecând de la o poveste adevărată și construind ficțiunea în jurul ei, cu ajutorul unei distribuții strălucite.

În aprilie 1917, o retragere a trupelor germane se dovedește o capcană mortală. Doi tineri soldaţi britanici – Schofield și Blake – primesc ordinul să treacă prin aparentul „no man’s land” pentru a transmite comandantului unui alt regiment să nu se lase păcălit. Misiunea celor doi tineri e aproape sinucigașă, dar  – dacă ar reuși – ar putea salva 1600 de soldați, inclusiv pe fratele lui Blake.

Într-o alegere pe cât de îndrăzneață, pe atât de evocatoare, filmul se derulează într-un cadru aparent neîntrerupt – precum coșmarul continuu al vieții unui soldat de pe Frontul de Vest. Sam Mendes a fost inspirat de o poveste a bunicului său, scriitorul Alfred Mendes – el însuși mesager într-o situație asemănătoare, în Primul Război Mondial.

1917” a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună dramă și cea mai bună regie, precum și 3 Oscaruri pentru realizare, din 10 nominalizări, adunând încasări de aproape 400 de milioane de dolari la nivel mondial, la un buget de patru ori mai mic. 1917: Speranță și moarte” este pe Film Now, sâmbătă, 29 august, de la 21:55.

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending