Connect with us

Life Style

ULTIMUL CADRU. Filmarile serialului fenomen “Suleyman Magnificul” au ajuns la final!

Redactia Radar de Media

Published

on

Filmările pentru serialul-fenomen „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” au intrat pe ultima sută de metri. Cu câteva săptămâni înainte de tragerea ultimului cadru, conducerea revistei GQ Turcia a hotărât să dedice cel mai recent număr al publicaţiei actorilor care, de atâţia ani, ne ţin cu sufletul la gură şi ne povestesc cum numai ei ştiu ce se intampla în împărăţia „Legiuitorului”, scrie enational

„Suleyman Magnificul” s-a mutat cu arme şi bagaje de la Topkapi într-un studio foto. Nouă dintre actorii care au jucat în cel de-al patrulea sezon al serialului, în frunte cu Halit Ergenc (sultanul Suleyman Magnificul), Mehmet Gunsur (prinţul Mustafa), Ozan Guven (Rustem Pasa) şi Selim Bayraktar (boierul Sumbul), au fost protagoniştii unui pictorial de cinci stele, care a apărut în paginile celui mai recent număr al revistei GQ, ediţia turcă. A fost felul în care editorii publicaţiei au vrut să îşi ia adio de la serialul care a cucerit 50 de ţări şi ale cărui filmări se vor încheia în aprilie.

Îmbrăcaţi la patru ace, în costume impecabil croite, cei nouă barbosi magnifici, din grupul cărora mai fac parte şi interpreţii personajelor Selim, Baiazid şi Cihangir (ceilalţi fii ai lui Suleyman Magnificul; „prinţul Mehmet” nu a participat la sedinta foto întrucât a părăsit serialul în seria a treia), plus Taslicali şi Atmaca, prietenii lui Mustafa, s-au distrat ca în vacanţă. La vederea fotografiilor în care actorii râd în hohote, fanii serialului au aplaudat entuziasmaţi. „Acesta este omul care şi-a ucis copiii?”, s-au întrebat unii când au dat cu ochii de fotografiile în care actorul Halit Ergenc se veseleşte alături de copiii lui din film, dintre care doi ucişi la comanda lui (Mustafa şi Baiazid), unul mort de inimă rea (Cihangir), iar celălalt ajuns pe tron (Selim). Favorita doamnelor pare să fi fost fotografia în care „copiii” şi „supuşii sultanului” trag de „Suleyman”, care se smulge dintre ei. „Lăsaţi-l să cadă în braţele noastre! Îl vom prinde noi”, au comentat admiratoarele lui Halit Ergenc.

Actorul Halit Ergenc intra pe piata tehnologiei de ultima generaţie. Împreună cu vărul său, Aziz Akgul, interpretul lui Suleyman Magnificul a investit aproape un milion de dolari într-o aplicaţie Twitter şi Facebook, a cărei lansare va avea lansarea în luna aprilie. La ce foloseşte aceasta, a explicat chiar Halit. „Vezi două perechi de pantofi, nu ştii pe care să o cumperi, le faci poze, descarci în aplicaţie şi ceri părerea prietenilor”, a explicat îndrăgitul actor.

https://www.youtube.com/watch?v=tPpwxHvuMaE

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending