Connect with us

ALL MEDIA

FilmBox achiziționează cele mai tari filme pentru Ungaria și România printr-o colaborare cu Freeman Entertainment

Published

on

SPI International a anunțat o colaborare cu Freeman, asigurând astfel un line-up puternic constând în conținut la prima preluare, ce va rula pe posturile TV FilmBox din Ungaria și România, se arată într-un comunicat de presă, remis RADAR DE MEDIA. 

Titlurile achiziționate de la Freeman au distribuții strălucite ce îi includ pe unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood în producții printre care se numără și The Humbling, o dramă cu Al Pacino, Tommy Lee Jones și Hilary Swank în rolurile principale. De asemenea, FilmBox va prezenta filmul de acțiune Code of Honor, cel mai nou film al legendarului actor Steven Segal.

Această colaborare dă companiei SPI drepturi de difuzare pentru mai mult de 40 de titluri. FilmBox va începe difuzarea conținutului nou nu mai târziu de luna octombrie 2015. „Line-up-ul asigurat recent va întări în mod considerabil avantajul competitiv al posturilor de televiziune premium FilmBox din Ungaria și România”, a declarat Berk Uziyel, Directorul Executiv al FilmBox International Ltd. „Unele dintre aceste titluri încă nu au fost lansate în cinematografe și vom fi mândri să prezentăm aceste premiere pe posturile platformei noastre de televiziune”, a adăugat Dl. Uziyel.

Filmele în primă preluare vor fi difuzate de către televiziunea FilmBox Premium în Ungaria și de către FilmBox Extra în România.

Televiziunile de sub brandul FilmBox sunt distribuite prin FilmBox International Ltd., o subsidiară deținută în totalitate de către Kino Polska TV, al cărui acționar majoritar este SPI International BV.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending