Connect with us

Film

FilmBox Premium a pregătit de Valentine’s Day un maraton al filmelor de dragoste

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

De ziua internațională a iubirii, pe 14 februarie, SPI International a pregătit îndrăgostiților din România, mai ales celor care iubesc și filmele, mai multe producții în ton cu Valentine’s Day.

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

La ora 15:00, maratonul începe cu “Dragoste la prima vedere, în Jaipur”, un film franțuzesc din 2016, plin de umor, scris și regizat într-un ritm alert, cu influențe de Bollywood. O producție cu… de toate: tineri îndrăgostiți, visuri imposibile, nehotărâre înainte de nuntă, aventuri și întrebări cu răspuns necunoscut. E un film care „corupe” imediat audiența: a fost difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă! Critica a primit excelent acest film – Pierre Ancery de la Télérama spune: „în această Dragoste la prima vedere, în Jaipur, ajungem să cedăm farmecului și umorului actorilor principali: Lucie Lucas o joacă minunat pe parizianca supărată, dar romantică, iar Rayane Bensetti este un impecabil casanova”.

 

De la cel care l-a lansat pe Tom Hanks pe marele ecran în 1980, regizorul american Armand Mastroianni, avem, de la ora 16:35, comedia „Fata din vecini”, cu Crystal Allen – cunoscută pentru rolurile sale din Star Trek și Ken Marino – arhicunoscut publicului cinefil pentru longevivul serial The State. Într-un rol secundar îl putem urmări și pe legendarul „Bobby” din serialul Dallas, adică nimeni altul decât Patrick Duffy. Cei doi îndrăgostiți își văd planurile de nuntă în pericol din cauza rivalității și a unor lucruri de tip „prea bătrână ca să mă schimb” pe care le scot la iveală cele două cuscre. Clasic, nu ?

 

Genie Francis – faimoasă pentru rolul din soap-opera General Hospital și Ted McGinley – cunoscut pentru farmecul său din Familia Bundy și Dinastia sunt capetele de afiș ale comediei romantice “Riscurile iubirii”, programată pe FilmBox Premium de la ora 18:00, tot pe 14 februarie. Doi adulți care încearcă să-și completeze viețile dar, în același timp, doresc să-și reconstruiască relațiile cu proprii copii, adulți, la rândul lor. Un film despre adevăruri, temeri și, bineînțeles, riscurile iubirii! Pelicula a fost un adevărat hit pe televiziunea prin cablu în Statele Unite, unde a fost difuzată în premieră, producția fiind realizată doar pentru micul ecran.

 

FilmBox Premium continuă călătoria cinematografică romantică printr-un film franțuzesc aparte, realizat în 2017: “Dragoste la prima vedere, de Crăciun”, difuzat la 19:25. Charlotte Marton (jucată de Julie de BonaDays of Glory, Homeland) este o corporatistă clasică, mânată în viața profesională de performanță și decizii luate cu sânge rece, mai ales că se ocupă cu lichidarea… companiilor cu rezultate slabe. Viața o pune, însă, într-o situație neprevăzută: să lichideze o companie de jucării din lemn care este falimentară. Acolo, îl cunoaște pe patron, Martial (interpretat de Tomer Sisley din Noi suntem familia Miller), care a moștenit afacerea de la sora lui. Se pare că este exact ce lipsea din viața lui Charlotte, care se îndrăgostește de el și e pusă în fața unei decizii dificile. De la lansarea filmului în Franța, a devenit un adevărat fenomen, fiind difuzat iarna și făcând audiențe record, spune Pierre Dezeraud, realizatorul emisiunii „Audiences” pe postul de radio francez Europe 1.

 

Talentatul actor, scenarist și regizor Tyler Perry semnează ultimul film de Valentine’s Day al serii: „Nimeni nu mă păcălește”. Producția, realizată în 2018, este programată la ora 21:00 pe FilmBox Premium și le are în rolurile principale pe Tiffany Haddish – cunoscută și pentru Girls Trip și Tika SumpterGossip Girl, Salt. Cele două personaje principale sunt surori, fiecare cu trecutul și problemele ei: una, proaspăt ieșită din închisoare, cealaltă, apropiată de un bărbat care nu este ceea ce pare. O comedie cu ceva accente dramatice, numai bună să încheie o seară cinematografică de excepție!

 

Așadar, multă dragoste și multe zâmbete de Valentine’s Day pe FilmBox Premium, pentru că iubirea, umorul și filmele bune merg mână în mână, ca îndrăgostiții.  

 

 

 

Comentarii

comments

Film

Îndrăgita serie de filme Misterele Aurorei Teagarden revine la DIVA

Avatar

Published

on

Foto Credit: DIVA

DIVA invită publicul să petreacă două weekenduri din februarie alături de Aurora Teagarden, bibliotecară şi membră a Clubului Real Murders, pentru a studia împreună tot felul de cazuri nerezolvate din orașul Lawrenceton, Georgia. 

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

20 februarie, de la ora 12:00, este programat filmul Misterele Aurorei Teagarden: Enigma craniului (A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery). Aurora îşi dă seama că în casa pe care a moştenit-o este un craniu ascuns în bancheta de lângă o fereastră și îşi propune să afle cine e victima. Ora 14:00 aduce un alt film al acestei serii, Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori (Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery) în care un membru al echipei ei de pasionaţi de mistere este omorât, iar Aurora Teagarden trebuie să găsească rapid vinovatul.

 

În 21 februarie, de la 14:00, revine filmul Misterele Aurorei Teagarden: Trei dormitoare şi un cadavru (Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery), în care fosta bibliotecară intră într-un domeniu nou, cel al imobiliarelor, și face o descoperire şocantă. Acesta este urmat la ora 16:00 de filmul Misterele Aurorei Teagarden: Casa familiei Julius (The Julius House: An Aurora Teagarden Mystery) în care Aurora se pregăteşte să se mute în casa ei de vis, dar descoperă că familia care trăia acolo i-a lăsat un suvenir.

Ziua de sâmbătă, 27 februarie, readuce la DIVA de la ora 12:00 Misterele Aurorei Teagarden: O aventură ilicită (Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery) despre un detectiv, cu care Aurora nu s-a înţeles niciodată, care este ucis, iar ea trebuie să descifreze un mesaj personal, înainte să fie prea târziu. Ora 14.00 vine cu Misterele Aurorei  Teagarden: Un copilaş buclucaş (A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery) în care Aurora Teagarden e atrasă într-o investigaţie letală când nepoata iubitului ei dispare, lăsându-şi copilaşul.

 

Iar duminică, 28 februarie, revine cu alte trei filme. De la 12:00, Misterele Aurorei Teagarden: Crimă la cinema (Last Scene Alive: An Aurora Teagarden Mystery). Aurora vrea să găsească asasinul unei vedete de la Hollywood şi să demonstreze că vinovatul este un fost iubit al acesteia. Ora 14:00 aduce Misterele Aurorei Teagarden: Tipar pentru crimă (Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery) în Aurora Teagarden se confruntă cu alt mister: o vedetă de pe internet, vechi prieten de familie, e găsit mort. Iar ora 16:00 dezlegăm Misterele Aurorei Teagarden: Dispăruţi fără urmă (The Disappearing Game: An Aurora Teagarden Mystery). După uciderea unei tinere femei, Aurora investighează dispariţia nepotului ei şi a colegului său de camera.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Filme romantice în WEEKENDUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR la DIVA!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: DIVA

DIVA este destinația ideală pentru un weekend presărat cu filme pline de dragoste, în cele mai romantice zile ale anului. 4 filme romantice pe zi, începând cu ora 16:00, asigură doza optimă de iubire!

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Vineri, 12 februarie sunt programate filmele „Jumătatea mea”, „Desigur… Poate că…”, Dragostea, desigur” și „Paris, vin și dragoste”. Sâmbătă, 13 februarie sunt difuzate filmele: „Îmbuteliat cu dragoste”, „Nuntă la podgorie”, „Anotimpul dragostei” și „Patru nunți estivale”. 14 februarie este ziua potrivită pentru noi titluri ca: „Ingredientul secret” (premieră în România), „Suflete pereche” (premieră în România) și „Dragoste la primul dans”. 

 

Ingredientul secret (The Secret Ingredient, 2020), din 14 februarie ora 16:00, este o poveste de iubire dulce, care demonstrează că fiecare rețetă memorabilă are un ingredient special. Kelly (Erin Cahill) nu s-a gândit la dragoste de când Andrew (Brendan Penny) a rupt logodna lor. Dar acest lucru se schimbă, atunci când este invitată la un concurs de cofetărie ce are loc în New York, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, și se întâlnește cu fostul logodnic. Dragostea pare că plutește în aer alături de mireasma delicioasă de prăjiturele.

Suflete pereche (Matching Hearts, 2020) este programat tot în 14 februarie de la ora 18.00 și o aduce în prim plan pe Julia (Taylor Cole), o peţitoare profesionistă, care crede că şi-a găsit perechea în persoana celui mai recent client, chipeşul burlac Daniel (Ryan Paevey), o partidă memorabilă. Oare va putea să-l convingă că singurătatea nu este singura opțiune pentru o carieră de succes ?

 

În 12-14 februarie este timpul să ne îndrăgostim până peste cap la DIVA și să rostim acele două cuvinte magice! 

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Film Now prezintă filme noi pentru toate gusturile în luna februarie

Avatar

Published

on

Pe 1 februarie, de la ora 20:00, ai Cei mai buni inamici / The Best Of Enemies, ecranizarea romanului Osha Gray Davidson, care urmărește povestea adevărată a relației improbabile dintre o activistă pentru drepturile civile ale americanilor de culoare și un lider local. În vara anului 1971, Ann Atwater și C.P. Ellis se reunesc pentru a coprezida un summit comunitar despre eliminarea segregării rasiale în școlile din localitate. Dezbaterea și confruntările care urmează vor duce la descoperiri surprinzătoare și le vor schimba celor doi viețile pentru totdeauna. În filmul de debut comercial al lui Robin Bissell, cele două personaje principale sunt interpretate de Taraji P. Henson și Sam Rockwell.  

 

 

În luna februarie, pe Film Now descoperi Grădina secretă / The Secret Garden, de asemenea ecranizarea unui roman. De data aceasta este vorba despre actualizarea unei povești clasice pentru întreaga familie, care îi aduce în distribuție pe Colin Firth și Julie Walters, alături de tinerii Dixie Egerickx, Amir Wilson și Edan Hayhurst. Rămasă orfană în India, Mary e trimisă să locuiască alături de unchiul și de vărul ei, pe o proprietate englezească întunecată. Neglijată, ea începe să exploreze moșia și descoperă o grădină secretă. Ajutată de unul dintre băieții servitorului, încearcă să îi redea gloria de odinioară, schimbând mult în jurul său. Grădina secretă este pe Film Now sâmbătă, 6 februarie, de la ora 20:00.

 

Sâmbătă, 3 februarie, tot de la 20:00, ai După ce ne-am întâlnit / After, după bestsellerul young adult cu același nume, scris de Anna Todd. Este prezentată povestea de dragoste furtunoasă dintre Tessa și Hardin – interpretați de Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin. Tessa e o studentă conștiincioasă și o fiică pe care mama ei se poate baza. În primul an de facultate, nu vrea decât să ia note bune și să-și urmeze calea spre o carieră de succes. Dar când colega de cameră o convinge să experimenteze viața de student, Tessa se simte tot mai atrasă de rebelul și misteriosul Hardin. Deși se străduiește să nu intre în jocurile lui, Tessa își va dezvălui până la urmă latura vulnerabilă. Pe măsură ce relația dintre ei avansează, fata descoperă că Hardin ascunde un secret întunecat.

 

Cunoscuta serie de aventuri SF ale agenției care luptă cu extratereștrii, Man In Black, aduce pe Film Now cea mai recentă producție: Bărbaţi în Negru Internaţional / Men in Black: International, duminică, 21 februarie, de la ora 20:00. Agenția secretă care se ocupă de amenințările extraterestre s-a extins pe tot globul. Dar și răufăcătorii Universului sunt tot mai mulți. Pentru a proteja planeta, Agentul H (Chris Hemsworth) trebuie să facă echipă cu ambițioasa începătoare Agent M (Tessa Thompson). Nu sunt cea mai potrivită echipă de lucru, dar – cu puțin noroc și cu multă muncă – ar putea deveni una dintre cele mai eficiente. În fața unei noi ameninţări extraterestre, care poate lua orice formă, cei doi fac tot ce pot pentru a salva viitorul agenției și pe cel al omenirii.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Un film de referinţă la Telecinemateca: Moulin Rouge

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Marţi, 26 ianuarie, de la ora 22.10, urmăriţi filmul din 1952 în regia marelui John Houston, cu Jose Ferrer, Colette Marchand şi Zsa Zsa Gabor în rolurile principale.

 

 

Filmul are un palmares impresionant, printre care: două premii Oscar – pentru scenografie şi costume – şi 5 alte nominalizări, Premiul Leul de Argint pentru regie – Festivalul de Film de la Veneţia, Premiul Globul de Aur pentru cel mai promiţător debut (Colette Marchand).

 

Drama este o evocare a figurii pictorului francez Henri de Toulouse-Lautrec, unul dintre obişnuiţii faimosului cabaret parizian Moulin Rouge, ale cărui dansatoare şi cântăreţe au fost imortalizate în multe dintre lucrările marelui artist.

 

Filmul se doreşte a fi un tribut adus artistului care locuia într-un bordel şi îşi petrecea timpul cu „scursura societăţii”, care a fost internat cu forţa într-un spital de nebuni pentru că suferea de depresie indusă de alcool şi sifilis, dar care a fost primul pictor ce s-a bucurat de onoarea de a-i fi expuse lucrările la Louvre (cel mai mare muzeu de artă şi istorie din Franţa) în timpul vieţii.

Producţia lui John Huston este, în acelaşi timp, o frescă plină de farmec, exuberanţă şi culoare a acelei epoci, redată prin costume, muzică şi scenografie – nominalizate sau premiate la Oscar.

 

Chiar dacă a trecut mai mult de jumătate de secol de la lansarea filmului, actorii şi specialiştii din cinematografie îl citează pe Jose Ferrer ca fiind un real erou al breslei cinematografice. Şi asta pentru că a acceptat o adevărată tortură a picioarelor pentru  a putea interpreta rolul pictorului de numai 1,5 metri înălţime. Spre uimirea tuturor, actorul de aproape 1,80 metri şi-a legat gambele strâns de coapse, mergând pe genunchi, pe o pereche de tălpici pe care singur le-a conceput. Dar durerile sale erau atât de mari, încât Ferrer nu putea filma în această postură decât pentru perioade scurte de timp, după care trebuia să facă pauză şi să îşi revină.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Între 15 – 24 ianuarie, TIFF Unlimited a pregătit un program special de filme românești

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TIFF Unlimited

Zece zile de filme românești și discuții cu profesioniști din cinematografie îi așteaptă pe iubitorii de cinema între 15 și 24 ianuarie, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, cu prilejul Zilei Culturii Naționale. Cele 16 titluri incluse în programul Fabricat în România. Filme românești din toate timpurile vor fi accesibile gratuit pe unlimited.tiff.ro, fiecare timp de 24 de ore, majoritatea fiind disponibile de oriunde din lume.

 

În selecție intră succese de casă precum Moromeții și Moromeții 2, documentare despre personalități românești – Distanța dintre mine și mine, despre poeta Nina Cassian, Maria Tănase, Brâncuși, Afacerea Tănase, Exploratorul, dar și despre familie, ca punte de legătură între momentele care ne-au unit, dar ne-au și dezbinat în ultimii 100 de ani, în Jurnalul familiei –escu, scurtmetraje premiate și filme pentru cei mici.

Programul va fi completat de discuții online despre filme, valorile pe care acestea le aduc în discuție și istoria cinema-ului românesc. Primul eveniment, În culisele Moromeților: la povești cu echipa filmului, va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 17.00, și va putea fi vizionat live pe unlimited.tiff.ro, dar și pe pagina de Facebook TIFF Unlimited. Cei doi invitați, Vivi Drăgan Vasile, director de imagine al ambelor filme, și Cristian Niculescu, scenograful peliculei Moromeții 2, vor da detalii inedite despre realizarea a două dintre cele mai îndrăgite producții din istoria cinema-ului românesc.

Fiecare film va fi disponibil gratuit pe unlimited.tiff.ro, timp de 24 de ore, începând cu ora 20.00, conform programului de mai jos.

Program 15 – 24 ianuarie, 20:00

Vineri, 15 ianuarie
Moromeții, regia Stere Gulea

Sâmbătă, 16 ianuarie
17.00 – Discuție online: În culisele Moromeților: la povești cu echipa filmului.

Invitați: Vivi Drăgan Vasile (director de imagine) și Cristian Niculescu (scenograf).

Moderator: Mihai Chirilov (critic de film, director artistic TIFF)

Moromeții 2, r. Sterea Gulea

Duminică, 17 ianuarie
Jurnalul familiei –escu, r. Șerban Georgescu
Afacerea Tănase, r. Ionuț Teianu

Luni, 18 ianuarie
20.00 – Scurtmetraje românești premiate

  • Opinci, r. Anton și Damian Groves
  • Celed, r. Anghel Damian
  • El iubește ochii mei, r. Enxhi Rista
  • Havana Cuba, r. Andrei Huțuleac

 

Marți, 19 ianuarie
Cinema, mon amour, r. Alexandru Belc
Șarmul discret al Bucureștiului, r. Karin Wegsjö

Miercuri, 20 ianuarie
Brâncuși, r. Cornel Mihalache

Joi, 21 ianuarie
Maria Tănase, r. Laurențiu Damian

Vineri, 22 ianuarie
17:00 Discuție online: În căutarea Mariei Tănase.

Invitat: regizorul Laurențiu Damian.

Moderator: Mihai Chirilov (critic de film și director artistic TIFF)

Exploratorul, r. Titus Muntean, Xántus Gábor

Sâmbătă, 23 ianuarie
Distanța dintre mine și mine, de Mona Nicoară și Dana Bunescu
*Guvernul copiilor, r. Ioana Mischie (disponibil doar pe teritoriul României) – film pentru copii

 

Duminică, 24 ianuarie
Străjerii, r. Liviu Mărghidan (film pentru copii)

 

Proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Culturii Naționale.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Televiziunea Română a pregătit filme de excepţie pentru primul week-end din 2021

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TVR

Filme şi seriale de toate genurile, premiere sau nu, româneşti şi străine – aceasta este oferta pregătită de Televiziunea Română pentru primul weekend al anului 2021.

 

 

Vineri, de la 21.10, la TVR 1, avem aventuri la super-viteză cu filmul franţuzesc Taxi 3 care ne va purta din Marsilia până pe crestele Alpilor într-o călătorie cu adrenalină, mult umor şi situaţii incredibile. Şi nu întâmplător, această savuroasă comedie debutează cu o scenă în care ne amuzăm copios de reacţiile durului de la Hollywood, Sylvester Stallone, într-o cursă halucinantă cu taxiul–rachetă.

 

Tot vineri, trei seriale îndrăgite: Glasul inimii (de la 16.00 pe TVR 2), Furtună la Palat (de la ora 17.10 pe TVR 1) şi Bibliotecarii: misterul din spatele cărţilor (de la ora 18.30 pe TVR 1) vă aşteaptă cu noi episoade.

Sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20.10 la TVR 2 este programat filmul  Sissi: destinul unei împărătese, ultima parte a trilogiei în care Romy Schneider o interpretează pe tânăra împărăteasă a Austriei, în regia lui Ernst Marischka.

 

Iar dacă e sâmbătă, la TVR 1 este seara de blockbuster românesc, aşa că de la 21.10, continuă seria filmelor poliţiste semnate de Sergiu Nicolaescu cu Revanşa. Un film în care urmărim destinul principalelor personaje din „Un comisar acuză”, în primele zile ale anului 1941.

Încheiem ziua de 9 ianuarie pe TVR 2 urmărind, de la ora 22.00, un nou episod al serialului Hotel Imperial, o producţie italiană din 2015 în regia lui Luca Ribuoli. Este o poveste de dragoste cu multe piedici în calea ei – ce se desfăşoară în lumea fără griji a turiștilor unui hotel grandios şi luxos din Alpi. Numai că la Hotel Imperial, splendoarea ascunde o latură întunecată a protagoniștilor guvernați de pasiuni, însetați de putere și bogăție.

 

În 10 ianuarie, TVR 2 a programat la Duminica filmului românesc: Puterea și adevărul în regia lui Manole Marcus. Cele două părți ale filmului politic, cu Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Amza Pellea şi Octavian Cotescu în rolurile principale – pot fi urmărite la ora 13.10, respectiv 20.10.

Încheiem prima săptămână a acestui an cu o adevărată bijuterie cinematografică pe care TVR 2 ne-o propune la Filmul de Artă. Este vorba despre producţia În adânca mare albastră, în regia lui Terrence Davies, cu Rachel Weisz în rolul principal. Este o poveste de dragoste (apreciată şi multipremiată de criticii de film) ce se desfăşoară în Londra de după cel de-al Doilea Război Mondial.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

PREMIERĂ: DIVA începe anul 2021 cu o Iarnă romantică

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Bucură-te de căldura și magia iubirii cu noile filme romantice de iarnă de la DIVA în fiecare duminică, de la ora 16:00!

 

 

Prima zăpadă, prima iubire (Snow Coming, 2019) este filmul în premieră difuzat duminică, 10 ianuarie. Samantha (Lindy Booth) revine acasă pentru festivalul de iarnă al orașului și pentru a sărbători retragerea tatălui ei din cariera de antrenor. Speranțele ei pentru o ședere liniștită se năruie imediat ce descoperă că Jake (Trevor Donovan), jucător în NFL și fostul ei iubit din liceu, este și el prezent în oraș.

 

Dragoste pe gheață (Frozen in Love, 2018) aduce pe 17 ianuarie povestea lui Mary (Rachel Leigh Cook), care se luptă pentru a-și salva librăria și Adam (Niall Matter), un jucător de hochei cu probleme de comportament, care este suspendat temporar. Cei doi au șansa de a ieși din impas dacă decid să renunțe la orgoliu și să lucreze împreună.

Pe 24 ianuarie la DIVA este difuzat filmul Prințesa zăpezii (A Winter Princess, 2019). Carly (Natalie Hall) este o prințesă care lucrează sub anonimat într-un hotel și este delegată să organizeze petrecerea de 50 de ani a resortului de schi, alături de Jesse (Chris McNally), fratele proprietarului. Oare cât timp va rămâne adevărata ei identitate un secret ?

 

Un weekend de iarnă (One Winter Weekend, 2018) este rezervat la DIVA pe 31 ianuarie. Cara (Taylor Cole) este o scriitoare părăsită de iubitul ei, care decide să petreacă un weekend la o cabană cu cea mai bună prietenă. Pentru că în programul de rezervări s-a produs o eroare, cele două prietene trebuie să împartă cabana cu doi burlaci. Iar furtuna de zăpadă va aduce cu ea și scântei de iubire.

 

Petrece luna ianuarie alături de DIVA și filmele romantice de iarnă, duminică, de la 16:00!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Film Now marchează începutul anului 2021 cu două premiere: Furios şi iute: Hobbs & Shaw și Furie la volan

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Anul nou începe cu premiere și cu acțiune din plin pe Film Now. Furios şi iute: Hobbs & Shaw este în premieră TV vineri, 1 ianuarie 2021, de la ora 20:00. 

 

 

După ce filmările de la Fast & Furious 8 au scos la iveală că Vin Diesel şi Dwayne Johnson nu pot sta pe același platou de filmare, dar că franciza are de câștigat de pe urma ambilor, ideea unui spin-off creat special pentru două personaje apreciate de fani a devenit realitate. Produs chiar de Dwayne „The Rock” Johnson și de Jason Statham, Fast and Furious: Hobbs & Shaw este primul capitol separat, în care protagoniști sunt personajele Luke Hobbs și Deckard Shaw. Primul (interpretat de Johnson) este un membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatică din SUA, un om loial legii. Cel de-al doilea (în interpretarea lui Jason Statham) este un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, care s-a înfruntat deja cu Hobbs în Furios și iute 7. Acum, cei doi sunt însă obligați să lucreze împreună, dacă vor să aibă o șansă împotriva lui Brixton (Idris Elba), un anarhist cu puteri incredibile.

 

Tot pe 1 ianuarie, de la ora 22:20, Film Now ți-a pregătit apreciata producție S-a născut o stea / A Star Is Born, cu superstarul Lady Gaga la primul ei rol principal important și cu Bradley Cooper atât în distribuție, cât și pentru prima dată în postura de regizor. Cunoscutul muzician Jackson Maine (Cooper) o întâlneşte pe tânăra și talentata aspirantă Ally (Lady Gaga), de care se îndrăgosteşte pe loc. După ce urcă pe scenă, Ally cucereşte publicul imediat, dar, pe măsură ce cariera ei ia amploare, povestea de dragoste dintre cei doi se deteriorează. Încă de la lansare, A Star Is Born a fost un succes critic și comercial, cu încasări de aproape 450 de milioane de dolari în întreaga lume și cu numeroase nominalizări, precum cele de la Oscar și la Golden Globe Awards. S-a născut o stea a fost premiat pentru Cea mai bună piesă originală („Shallow”), atât la premiile Academiei Americane de Film, cât și la Globul de aur. Coloana sonoră a filmului a câştigat şi 4 premii Grammy.

 

Duminică, 10 ianuarie, de la ora 20:00, Film Now ti-a pregatit o nouă superproducție. Cu efecte vizuale copleşitoare și cu Jason Momoa în rolul principal, Aquaman a avut încasări de peste un miliard de dolari în întreaga lume, devenind, în 2018, debutul cu cele mai mari încasări din universul extins DC și cel mai profitabil film bazat pe un personaj DC. Cândva cea mai avansată civilizație de pe Terra, Atlantida este condusă acum de un rege însetat de putere. Bazându-se pe o armată puternică, Orm vrea să cucerească toate popoarele oceanului, iar apoi pe cele de la suprafață. Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Jason Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate: jumătate om – jumătate atlantid, el este fratele lui Orm și succesorul de drept la tron. Nu îşi dorește să fie rege, dar va trebui să îşi accepte statutul și să îşi folosească puterile pentru a ajuta întreaga omenire. Alături de Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard (în rolul luptatoarei Mera), Willem Dafoe (Vulko), Patrick Wilson (Orm), Dolph Lundgren (Nereus) şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

 

În premieră TV în România, vineri, 29 ianuarie, de la ora 21:50 Furie la volan / Unhinged prezintă povestea unui aparent conflict minor, ale cărui consecințe sunt totuși greu de imaginat. După o altercație în trafic cu un bărbat (interpretat de Russell Crowe), o mamă și fiul său devin ținta furiei scăpate de sub control a acestuia. Lansat în plină pandemie, odată cu redeschiderea cinematografelor în vara și toamna trecută, Unhinged a avut încasări de peste 40 de milioane de dolari, un debut important, într-un an atipic, marcat de carantină.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Un Crăciun și o iarnă cinematografică de vis la FilmBox!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Televiziunile FilmBox pregătesc producții cinematografice de excepție pentru perioada Sărbătorilor, dar și un început în forță pentru 2021, cu două noi acorduri semnate cu Paramount și Regency, care vor aduce românilor titluri memorabile, ca Bohemian Rhapsody și Transformers.

 

 

SPI International și-a propus să aducă românilor un plus de culoare… cinematografică în decembrie 2020 și în primele luni ale lui 2021, cu filme în premieră și mari succese de la Hollywood. Compania afiliată SPI, Kino Polska TV S.A. va aduce blockbuster-uri în Europa Centrală și de Est printr-un nou acord semnat cu Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution.

 

Dacă nu râdem de Sărbători, atunci când ? Comedia și animația sunt la ele acasă pe FilmBox Premium: Shrek The Third (Shrek al Treilea, 2007 Mike Myers, Cameron Diaz și Eddie Murphy) difuzat pe 25 decembrie, ora 19:25 și Missing Link (Haios și blănos, 2019, cu Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson, Timothy Olyphant și Zach Galifianakis), programat pe 26 decembrie, la ora 14:45, vor face cu siguranță deliciul tuturor telespectatorilor.

 

Spiritul Crăciunului vine și din faptul că suntem aproape de familie, așa că FilmBox s-a gândit la multe surprize cinematografice care să ne anime zilele! Sâmbătă, 26 decembrie, ora 17:00, FilmBox difuzează, tocmai din Finlanda – locul în care Moș Crăciun își are „cartierul general”, „O poveste de Crăciun” (2007), o peliculă plasată într-un peisaj care taie respirația și din care aflăm povestea nespusă a vieții lui Moș Crăciun. Un alt film perfect pentru familie este programat duminică, 27 decembrie, ora 11:45, pe FilmBox Premium: „Căţeii arctici: echipa fulger”, o animație din 2018 care cu siguranță îi va încânta mai ales pe cei mici.

 

Pasiune, aventură și un pic de acțiune ? „Dragoste la prima vedere, de Crăciun” (Franța, 2017) le are pe toate! E povestea unei femei obișnuită să desființeze companii a cărui inimă se… topește când află povestea adevărată a unei firme pe care se pregătea s-o dizolve. Filmul e pe 28 decembrie, la ora 18:45, pe FilmBox Extra.

 

Crăciunul de anul acesta este unul special pentru SPI International, întrucât lansează prima sa coproducție: filmul „Iubită pentru tata”, o comedie romantică potrivită Sărbătorilor, cu Jeremy Piven (“Entourage”, “Mr. Selfridge”) în rolul principal, va fi difuzat în premieră în România pe 25 decembrie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium. Filmul este povestea lui David, un tată singur care trăiește cu fiica lui, Jules, de 16 ani, în orașul britanic York. În preajma Crăciunului, la 2 ani de la moartea prematură a mamei sale, Jules decide să-i găsească tatălui ei o iubită şi îl înscrie pe mai multe platforme online de întâlniri fără știrea lui. Jules descoperă că planurile ei încep să iasă la iveală, cu consecințe amuzante.

 

„Am fost atras de la început de scenariu, pentru că avem de a face cu personaje foarte oneste, dar pline de probleme, și totul e amuzant și tragic în același timp, fără a forța nota. E o comedie, dar e vorba și despre durere. Apoi, acest oraș, York, o adevărată bijuterie, plin de oameni respectuoși și profesioniști – mi-a plăcut la nebunie să lucrez aici și cred că vestea se va duce mai departe și se vor turna multe filme aici!”, spune Jeremy Piven.

 

Din distribuție mai fac parte Olivia Mai Barrett, care o interpretează pe fiica lui David și Joely Richardson (“The Tudors”, “101 Dalmatians”), care o joacă pe Sara.

 

Dar veștile bune nu se opresc aici! SPI International a încheiat acorduri de distribuție cu Paramount și Regency, fapt care va permite difuzarea, începând cu ianuarie 2021, a unor filme cu un succes internațional uriaș.

 

Sub licența Paramount, pe canalele FilmBox vom putea urmări filme ca Transformers (seria completă), Mother! (Mama!, 2017, cu Jennifer Lawrence), Little Fockers (O familie de coșmar, 2010, cu Robert De Niro și Ben Stiller), Labor Day (O zi ca oricare alta, 2013, cu Kate Winslet și Josh Brolin), Like Crazy (La nebunie!, 2011, cu Felicity Jones), Instant Family (Familie de-a gata, 2018, cu Mark Wahlberg și Rose Byrne), sau A Quiet Place (Fără zgomot!, 2018, cu Emily Blunt).

 

Parteneriatul cu Regency aduce o mare bucurie deopotrivă fanilor formației Queen și ai lui Rami Malek – premiat cu Oscar pentru rol – prin difuzarea unui film excepțional, Bohemian Rhapsody (2018), în ianuarie 2021. Februarie va fi marcat de difuzarea unei alte pelicule de succes – Widows (Văduve, 2018) – cu o distribuție impresionantă, din care îi amintim pe Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Collin Farrell, Liam Neeson și Robert Duval.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Crăciunul la Diva: Maratonul de filme festive ajunge la apogeu în săptămâna de Crăciun

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Nu există nici un dubiu că și anul acesta Spiritul Crăciunului a intrat în casele tuturor prin intermediul televizoarelor deschise pe DIVA. Și încă nu ați văzut totul, noi filme, premieră în România, sunt difuzate în perioada Crăciunului la DIVA.

 

 

Marți, 22 decembrie, de la ora 16:00 – Misiune de Crăciun (A Crafty Christmas Romance, 2020). Mandy Page (Nicola Posener), proprietară de librărie, pur și simplu iubește Crăciunul! Când găseşte o scrisoare veche către Moş Crăciun, rătăcită între paginile unei cărți donate, crede că este o idee bună să joace rolul lui Moș Crăciun și să trimită un răspuns. Problema este că scrisoarea este datată cu 70 de ani în urmă. În căutarea destinatarului, Mandy găsește mai mult decât o poveste de viață.

 

Vineri, 25 decembrie, de la 19:40 – Un Crăciun de neuitat (Christmas On My Mind, 2019). Lucy (Ashley Greene) se trezeşte cu o rochie de mireasă în braţe şi este ferm convinsă că a întârziat la nunta ei cu Zach. În scurt timp realizează că nu îşi aminteşte nimic din ultimii doi ani și că, în prezent, este logodită cu un alt bărbat. Curioși ce urmează ? Și noi!

 

În a doua zi de Crăciun, de la 16:00 – Rivali de Crăciun – (Check Inn to Christmas, 2019) Julia Crawley (Rachel Boston) vine acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia ei, care deține o pensiune. Dar nu are timp să se relaxeze pentru că se implică într-un conflict cu o afacere rivală. Dar asta nu este tot, afacerea este deținută de irezistibilul Ryan Mason (Wes Brown). Dacă există o modalitate prin care această dispută să fie rezolvată, cei doi sigur o vor găsi!

Tot sâmbătă, de la ora 17:50 – Vino Acasă de Crăciun (Time for You to Come Home for Christmas). Filmul spune povestea unei văduve, Katherine Moss (Alison Sweeney), ce călătoreşte cu fiul ei în oraşul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum îl cunosc pe Jack (Lucas Bryant), care merge în acelaşi oraş pentru a petrece sărbătorile. În scurt timp descoperă că între ei există o legătură și că magia Crăciunului există!

 

Duminică, 27 decembrie, sunteţi invitaţi într-o Călătorie de Crăciun (The Road Home for Christmas, 2019). Lindsay (Marla Sokoloff) și Wes (Rob Mayers) sunt doi muzicieni rivali, care trebuie să colaboreze în cadrul unui recital de Crăciun. Lindsay are o voce educată prin muzica clasică, iar Wes este un pianist îndrăgostit de libertatea din jazz. Cei doi acceptă un armistițiu și călătoresc împreună către casele lor și după multe peripeții ajung să descopere magia Crăciunului.

Duminică, 27 decembrie, de la 17:50 – Un ajutor de Sărbători (Twinkle All the Way, 2019). Cadence (Sarah Drew) și Henry (Ryan McPartlin) sunt doi părinţi singuri, ai căror fete merg la aceeași școală. Ca parte a comitetului de părinți, cei doi trebuie să organizeze serbarea de Crăciun. Totul pare că merge ca pe roate, iar cei doi se întreabă dacă este posibil să extindă colaborarea și în plan sentimental.

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI UN AN NOU MAI BUN!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending