Filme de Crăciun în premieră la DIVA, în perioada 20-26 noiembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Filme de Crăciun în premieră la DIVA, în perioada 20-26 noiembrie

Published

on

Filmele festive, premieră în România, continuă la DIVA în perioada 20 – 26 noiembrie. Artiști rămași fără inspirație, analiști financiari care descoperă o afinitate pentru mediul rural și doi prieteni care trebuie să joace rolul de iubiți sunt genul de personaje din noile filme care fac parte din maratonul de Crăciun.

 

Vineri, 20 noiembrie, de la 19:40 publicul este invitat să își amintească cum este Acasă de Sărbători (Homecoming for the Holidays, 2019). Cum ajunge Charlotte (Laura Osnes), o cântăreață de muzică country, de la a compune un nou album, la a lucra la construcția unei case alături de un fost soldat ? Și de ce să construiască o casă pentru un prieten ? Dar întrebarea cu adevărat importantă este: vor ajunge cei doi să locuiască împreună ?

Duminică, 22 noiembrie, de la ora 16:00, vedem un Crăciun în Montana (Christmas in Montana, 2019). Înainte de sărbători, Sara (Kellie Martin), consultant financiar, călătorește în interes de afaceri în Montana, ca să ajute un om să-şi salveze ferma, alături de fiica sa, Chloe. Ritmul rural pare că le priește celor două și în scurt timp, Sara se întreabă dacă poate renunța la stabilitatea financiară din Los Angeles pentru noul decor.

Marți, 24 noiembrie, de la 16:00, se ivește o Propunere de Crăciun (The Christmas Contract, 2018). Jolie (Hilarie Burton) este o femeie singură, care urăște idea de a se întoarce acasă de sărbători pentru că știe că fostul ei iubit este acolo cu actuala lui parteneră. Din fericire, cea mai bună prietenă o sfătuiește să îl invite pe fratele ei, scriitor, în rolul de nou iubit. Oare cât va dura până ce toți vor descoperi planul lor ?

 

Sunați din zurgălăi, căci mai este o lună până la Crăciun și cele mai frumoase filme festive continuă la DIVA!

 

Advertisement

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending