Connect with us

Premieră TV

Filme de Crăciun în premieră la DIVA în săptămâna 14 – 19 decembrie 2021

Published

on

Foto Credit: DIVA

DIVA este Locul filmelor de Crăciun și continuă difuzarea de filmele festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere romantice marţi și vineri de la ora 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 14 – 19 decembrie aduce filme cu un inel misterios, un milionar care crede în Moș Crăciun și o dispută pentru un brad. 

Marți, 14 decembrie, de la ora 20.00 este difuzat filmul Inelul de Crăciun (The Christmas Ring, 2020). Kendra Adams este un reporter care caută povestea din spatele unui inel de logodnă vechi, cu ajutorul lui Michael Jones (David Alpay), nepotul proprietarului inelului. Oare vor descoperi și iubirea pe lângă misterele bijuteriei ? 

Vineri, 17 decembrie, de la ora 20.00 aflăm Secretul Crăciunului (Christmas Unwrapped, 2020). Charity Jones (Amber Stevens West), o reporteriță isteață, află adevăratul sens al Crăciunului când caută date despre Erik Gallagher, un milionar care încă mai crede în Moșul. Dacă există un preț pentru iubire, cei doi se vor convinge că nu poate fi cumpărată cu bani.

Duminică, 19 decembrie, de la ora 16.00 descoperim Un brad și doi îndrăgostiți (A Christmas Tree Grows in Colorado, 2020). În timp ce organizează o gală pentru strângere de fonduri de Crăciun, Erin Chambers (Rochelle Aytes) încearcă să-l convingă pe chipeșul Kevin Snyder (Mark Taylor) să îi ofere bradul din curtea sa pentru festivități. De asemenea, credem că îl va convinge să îi dea și o parte din inima lui.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending