Connect with us

Grila de programe

Filme la Pro TV de Paste: Jason Statham se luptă cu mafia și Brad Pitt dă timpul înapoi!

Avatar

Published

on

Duminică, pe 5 mai, românii petrec prima seară de Paște, în compania a două filme de excepție: de la 20:30, telespectatorii au parte de super – acțiune marca Jason Statham, eroul producției „În siguranță”, iar de la 22:30, magia și dragostea transformă vieți în “Strania poveste a lui Benjamin Button”.

Mânat de dorința răzbunării, dar și de spiritul justițiar, Statham revine în forță la Pro Tv în rolul lui Luke (Jason Statham), fost luptător și expert în arte marțiale, a cărui familie este ucisă de către mafia rusească. Când o întâlnește pe Mei, asiatica de 12 ani care deține un cod numeric de neprețuit, urmărită de aceiași gangsteri care i-au distrus familia lui Luke, fostul luptător se hotărăște să o protejeze. Fiind un pion esențial în lumea infractorilor din New York, Mei se trezește prinsă la mijloc în războiul dintre mafie, triadele chinezești și polițiștii corupți, iar singura sa speranță este Luke, care se luptă pentru a o ține “În siguranță”, duminică seara, de la 20:30.

Cu 13 nominalizări la Oscar și câștigător a trei categorii, “Strania poveste a lui Benjamin Button” îi aduce în casele românilor pe Brad Pitt și Cate Blanchett, protagoniștii unei povești de dragoste pe cât de frumoase, pe atât de speciale. Pitt este Benjamin Button, eroul orfan care întinereşte odată cu trecerea anilor şi se transformă într-un bărbat fermecător. Crescut de Queenie, o femeie de culoare care îngrijeşte un mic azil, Benjamin o cunoaşte pe Daisy (Cate Blanchett), o fetiţă adorabilă venită în vizită la bunica ei. Deşi separaţi de trecerea anilor, Daisy şi Benjamin rămân uniţi pentru tot restul vieţii. Ecranizare a poveștii scrise de către F. Scott Fitzgerald în 1922, “Strania poveste a lui Benjamin Button” a încasat peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial, iar telespectatorii vor putea intra în lumea fantastică a celor doi eroi duminică, de la 22:30.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending