Filmele romantice de toamnă revin la DIVA din 5 septembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Filmele romantice de toamnă revin la DIVA din 5 septembrie

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Există mai mulți vestitori ai toamnei, dar cel mai așteptat este maratonul de Filme romantice de toamnă, ce va începe la DIVA din 5 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 16:00! Toamna este anotimpul perfect pentru romantism și după-amiezile de duminică se transformă în pretextul ideal pentru relaxare în doi cu filme romantice care celebrează iubirea.  

 

Filmul premieră în România, Pe tine te-am iubit mereu (It Was Always You, 2021) este difuzat pe 5 septembrie și spune povestea lui Elizabeth, interpretată de Erin Krakow (When Calls the Heart) și planurile ei de logodnă, puse sub semnul întrebării chiar de către viitorul ei cumnat. Plin de momente amuzante și presărat cu un joc actoricesc pe măsură, acest film romantic invită telespectatorii să arunce pe geam ideile preconcepute și să se lase purtați de iubire.

În premieră în România, pe 19 septembrie, este difuzat și filmul Cascadele iubirii (Chasing Waterfalls, 2020) în care Amy Atwater (Cindy Busby), de profesie fotograf, caută poza perfectă și o cascadă învăluită de mister, în cadrul unei expediții la o cabană izolată, unde se îndrăgostește de ghidul local, Mark (Christopher Russell). Filmat în regiunea British Columbia, din Canada, filmul evidențiază peisajele unice ale locului.

 

De asemenea, parte din program fac și filmele îndrăgite de public: Sub soarele toamnei (Under the Autumn Moon, 2018) difuzat pe 12 septembrie și delicioasa producție Brioșe cu dragoste (Truly, Madly, Sweetly) programat pe data de 26 septembrie.

 

DIVA întâmpină noul anotimp romantic cu filme perfecte pentru o zi de duminică plină de inspirație. 

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending