Connect with us

Televiziune

Filmele romantice din seria „Vara iubirii” continuă la DIVA în August

Published

on

Foto Credit: DIVA
Reclame

Și în luna august duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA când sunt difuzate filme din seria Vara Iubirii. 

Pe 7 august ne bucurăm de briză în Golful scoicilor (Sand Dollar Cove, 2021). Managerul unui proiect de dezvoltare imobiliară, Elli (Aly Michalka), este trimisă de compania pentru care lucrează în orașul Sand Dollar Cove, localizat pe malul mării în Connecticut, pentru a achiziționa o proprietate ce urmează să fie centrul unui mare proiect. Brody (Chad Michael Murray), fermecătorul localnic care deține proprietatea, vrea să se asigure că debarcaderul orașului rămâne intact. Elli și Brody petrec timp împreună în timp ce ea încearcă să găsească o modalitate prin care pot ajunge la o înțelegere, iar legătura dintre ei devine tot mai puternică. 

Pe 14 august vizitează Ferma de nuci pecan (Sweet Pecan Summer, 2021). După un insucces profesional, proiectul ei inovativ fiind respins în favoarea unei idei mai sigure, Amanda (Christine Ko) crede că este un moment bun să ia o vacanță și acceptă oferta mătușii sale de a o vizita ferma de nuci pecan din Pecan Hill, Georgia. Ajunsă în localitatea în care a crescut, Amanda află că mătușa sa intenționează să vândă ferma. Iar mătușa Carol l-a desemnat tocmai pe iubitul de liceu al Amandei, J.P. Milligan (Wes Brown), ca broker imobiliar pentru a se ocupa de vânzare. Soarta fermei va decide și finalul poveștii dintre cei doi.

21 august aduce o poveste Într-o vară (One Summer, 2021). Sarah Drew revine la DIVA în rolul restauratorului Jenna Fontaine, care îl ajută pe Jack (Sam Page) să repare farul local în memoria soției sale. Jack decide să viziteze orașul natal al soției sale împreună cu fiul și fiica lui, unde începe să experimenteze viziuni despre trecut ce pot avea un impact considerabil pentru viitorul său. Cum va reuși Jack să treacă peste momentul emoționant provocat de întâlnirea cu fosta soacră, să rezolve problemele cu fiica sa adolescentă, să repare o casă și să restaureze un far ? Cu o inimă deschisă și gata să primească iubire. 

28 august încheie vara cu două premiere! Filmul Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021) este programat de la ora 16:00 și invită spectatorii să răspundă la următoarea întrebare: „Dacă ai putea să o iei de la început, ai alege același partener ?”. Ei bine, vom afla ce alegere face personajul principal Maggie (Katie Findlay), care descoperă într-o dimineață că a călătorit peste noapte 15 ani în trecut și poate să decidă dacă ar vrea să își petreacă din nou viața alături de soțul ei, Josh (Wyatt Nash).

Advertisement

De la 18:00 premiera Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021) încheie seria de filme romantice de vară. Jurnalista Samantha (Nikki Deloach) este desemnată de superiorul ei să meargă la ferma familiei sale și să scrie un articol despre prestigiosul turneu ecvestru la care va participa și tatăl ei. Ceea ce nu știe Samantha este că tatăl acesteia l-a angajat pe Luke (Scott Porter), fostul ei soț, ca antrenor pentru eveniment. Acum trebuie să se confrunte atât cu cariera sa ecvestră abandonată, cât și cu conflictele nerezolvate cu Luke. Oare își va aminti cum să apuce frâiele vieții și să ia cele mai bune decizii pentru inima ei ?

Ultima lună de vară aduce la DIVA mult romantism şi iubiri arzătoare, în filmele din seria Vara Iubirii, difuzate în premieră duminica, de la 16:00!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending