Connect with us

Evenimente

Filmul “Justin Bieber: Never say Never” s-a lansat în SUA (galerie foto)

Al doilea eveniment de lansare a filmului “Justin Bieber: Never Say Never” a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles, California pe 8 februarie. O serie de artişti şi prieteni ai lui Bieber i-au fost alături la eveniment, printre care Selena Gomez, Miley Cyrus, Will Smith, cu întreaga familie, Tony Braxton, Usher sau Leona Lewis.

Redactia Radar de Media

Published

on

Al doilea eveniment de lansare a filmului “Justin Bieber: Never Say Never” a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles, California pe 8 februarie. O serie de artişti şi prieteni ai lui Bieber i-au fost alături la eveniment, printre care  Selena Gomez, Miley Cyrus, Will Smith, cu întreaga familie, Tony Braxton, Usher sau Leona Lewis.

Artistul fenomen în vârstă de 16 ani a purtat un sacou într-o nuanţă de purpuriu, culoarea preferată a artistului, ca şi covorul pe care şi-au anunţat prezenţa vedetele. Totodată, fanii au primit mai multe obiecte legate de lansare în diferite nuanţe de purpuriu, împreună cu biletul pentru care au plătit 30 de dolari.

Selena Gomez şi Francia Raisa au purtat şi ele rochii în nuanţe violete, în cinstea prietenului lor, care a mai fost sprijinit la lansarea filmului său şi de Jaden Smith şi familia, Usher, Sean Kingston, will.i.am. şi Chris Brown.

“Am pus la cale tot evenimentul astfel încât să respectăm relaţia extraordinară pe care Justin o are cu fanii săi”, a declarat Rob Moore, vice-preşedinte la Paramount.

Documentarul biografic “Justin Bieber: Never Say Never” urmăreşte ascensiunea fulminantă spre celebritate a unui băiat modest, crescut în localitatea Stratford de către o mamă singură, care a fost descoperit de către managerul Scooter Braun prin intermediul unor materiale video cu performanţele lui muzicale postate pe YouTube.

Filmul îşi propune să impulsioneze adolescenţii să îşi urmeze idealurile şi să conştientizeze faptul că pot urca până în vârful piramidei atunci când dispun de talent şi perseverenţă, chiar dacă provin din familii sărace. Documentarul îl prezintă pe copilul Justin Bieber învăţând să cânte la chitară, tobe şi claviaturi şi interpretând la colţ de stradă.

„Oamenii au tendinţa să creadă că cineva m-a format, am fost programat ca un robot de o echipă de specialişti. Filmul arată că am muncit foarte mult până am ajuns unde sunt.”, spune Justin în emisiunea Late Show with David Letterman.

Sursa & Foto Credit: bestmusic.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Avatar

  alin

  15 februarie 2011 at 10:23

  tino tot asa

 2. Avatar

  alin

  15 februarie 2011 at 10:22

  justin bieber esti super tare abia atept sa apara si in romania filmul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending