joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziunePlatforma Online TVFilmul The Marvels este acum disponibil pe Disney+

  Filmul The Marvels este acum disponibil pe Disney+

  “The Marvels”, cel mai recent film din Universul Cinematografic Marvel, poate fi vizionat deja pe platforma Disney+. Neînfricata Carol Danvers, cunoscută sub numele de Captain Marvel (interpretată de actrița Brie Larson premiată cu Oscar), va porni din nou în misiune pentru a salva universul. De data aceasta, ea va trebui să își unească forțele cu alte două supereroine pentru a restabili echilibrul.

  Carol Danvers, alias Captain Marvel, este considerată cea mai puternică din echipa Răzbunătorilor. Este independentă, agilă, inteligentă, grațioasă și nu are nevoie de nimeni pentru a-și învinge inamicul. Femeia cu puteri supraomenești adoră să se descurce singură și până acum s-a descurcat destul de bine. Și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă.

  În „The Marvels” însă, soarta îi joacă feste și o reunește în mod hilar cu alte două supereroine – cea mai mare fană a ei, Kamala Khan, cunoscută sub numele de Miss Marvel (interpretată de actrița Iman Vellani), și nepoata ei pierdută în urmă cu mult timp, Monica Rambeau (Teyonah Parris). Pentru a face față noii lor provocări, ele vor trebui să formeze un super trio „The Marvels”. „The Marvels” este un film SF spectaculos, plin de răsturnări de situație și de umor. Trei femei radical diferite trebuie să învețe să lucreze împreună. Pentru a face acest lucru, ele vor trebui să își schimbe obiceiurile.

  Din distribuție fac parte: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon. Filmul a fost regizat de Nia DaCosta și produs de Kevin Feige. Echipa de scenariști este formată din Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik, Zeb Wells.

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente