Final de an cu 10 ore de super muzică la Virgin Radio Romania - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Radio

Final de an cu 10 ore de super muzică la Virgin Radio Romania

Published

on

După ce ne-am bucurat de cea mai fresh muzică pentru încă un an la Virgin Radio Romania, încheiem 2021 în stilul nostru caracteristic și vă aducem peste 10 ore de muzică blană! Avem pregătite seturi de muzică electronică de la cei mai mari DJ din lume și cel mai tare vibe! Indiferent de unde te-ai hotărât să faci revelionul, la munte, la mare, la cabană cu prietenii sau acasă cu familia, pentru muzica bună poți conta pe Virgin Radio Romania!

Advertisement

Printre DJ ale căror seturi se vor auzi în cele 10 ore la Virgin Radio Romania se numără: Afrojack, Alok, Chris Hype, Fedde le Grand, Feder, Kshmr, Lucas & Steve, Madison Mars, Manuel Riva, Mike Williams și muuulți alții!

De asemenea, 2022 vine cu foarte multe surprize la Virgin Radio Romania! Pregătim o serie de concursuri special create pentru ascultătorii noștri, dar continuăm și cu unele concursuri care s-au dovedit a fi foarte îndrăgite de ascultători în 2021.

Advertisement

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media cu Europa FM și One World Radio. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, trap și new music.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending