Connect with us

Televiziune

Final de campanie electorală. Duminică, 09.06.2024, CNA va monitoriza respectarea prevederilor legale

Published

on

Reclame

Consiliul Naţional al Audiovizualului mulţumeşte furnizorilor de servicii media audiovizuale, publici şi privați, care s-au implicat în reflectarea şi desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile locale și/sau pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

La nivel central, 25 de posturi de televiziune și radio au difuzat programe dedicate campaniei electorale, iar, în teritoriu, peste 180 de furnizori de servicii media audiovizuale. Aceștia au realizat o bună acoperire media, asigurând accesul candidaţilor la emisiunile electorale, de dezbatere sau de promovare.

Reamintim furnizorilor de servicii media audiovizuale că azi, 7 iunie 2024, începând cu ora 7.00 s-a încheiat campania electorală pentru alegerile locale, iar sâmbătă, 08.06.2024, la ora 7.00 încetează în audiovizual campania pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

Duminică, 09.06.2024, CNA va monitoriza, pe parcursul întregii zile, respectarea prevederilor legale și în cazul în care vor fi semnalate și/sau constatate încălcări ale dispozițiilor legislației în domeniu, Consiliul Național al Audiovizualului se va întruni în ședință extraordinară și va aplica sancțiuni în funcție de gravitatea abaterilor.

Menționăm că difuzarea declaraţiilor candidaţilor la ieşirea de la vot se va face astfel încât să nu se transmită mesaje electorale.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending