Final de sezoane la DIVA: Pe mai târziu, Asistenți medicali! Aloha, HAWAII 5.O! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Final de sezoane la DIVA: Pe mai târziu, Asistenți medicali! Aloha, HAWAII 5.O!

Published

on

            Octombrie este luna în care ne luăm la revedere de la două seriale apreciate de publicul televiziunii DIVA. Primul sezon al serialului Asistenți medicali se încheie duminică, 18 octombrie, de la ora 20:00 și HAWAII 5.O ajunge la final luni, 19 octombrie, de la 21:00.

 

Episoadele finale ale primului sezon Asistenți medicali sunt programate duminică, 18 octombrie, de la 20:00. Am urmărit cum cinci noi asistenți medicali aflați la începutul carierei trebuie să își găsească echilibrul personal și profesional în atmosfera dinamică, emoționantă și uneori copleșitoare a unui spital. Sezonul 1 ajunge la final și promite să aducă două episoade pline de sacrificii, dileme morale și reușite pentru personajele principale.

 

Luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, DIVA difuzează, în premieră în România, ultimele patru episoade din ultimul sezon al serialului HAWAII 5.O. Transmis în peste 200 de țări, îndrăgita serie HAWAII 5.O promite un final demn de un succes internaţional. Timp de 10 sezoane, echipa de elită condusă de către detectivul Steve McGarrett a luptat cu infracționalitatea din însorita insulă și a adus fanilor acțiune la cote maxime și peisaje de vis din spectaculosul paradis tropical. Acum, este timpul să își ia la revedere de la fani si plănuiește un final exploziv la care a participat chiar și Chuck Norris în rolul Sergentului-major Lee Philips!

 

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Advertisement

Instagram: @diva_romania

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending